To Sonic Forces στο νέο gameplay trailer του δείχνει πολλά υποσχόμενο!

Είναι σύνηθες το φαινόμενο όποτε ανακοινώνεται ένα νέο Sonic game, οι fans να καταλαμβάνονται από μία… «έκσταση», ελπίζοντας ότι ο νέος τίτλος θα έχει λίγο από τη λάμψη των παλαιότερων games του θρυλικού franchise που ουσιαστικά καθιέρωσε τη SEGA στις συνειδήσεις των gamers. Αν και ο πήχης

ανεβαίνει πάντοτε πολύ ψηλά, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές μάλλον απογοητεύει και ελπίζουμε να μην συμβεί αυτή τη φορά με το Sonic Forces, ένα game που φιλοδοξεί να φέρει το Sonic στη σύγχρονη εποχή.

Συνδυάζοντας στοιχεία 2D και 3D παιχνιδιού, σύμφωνα με τους developers το Sonic Forces παντρεύει το αισθητικό στυλ και το gameplay των Sonic Generations, Unleashed και Colours, για αυτό και το μείγμα που θα βγει από αυτή την ιδιαίτερη ένωση δε χωράει αμφιβολία ότι παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο πρώτο gameplay trailer που μόλις έκανε την εμφάνιση του, μπορείτε να πάρετε μία καλή γεύση από την all-time classic Green Hill Zone, η οποία όπως θα διαπιστώσετε ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν, ενώ παράλληλα το level δείχνει αρκετά φρέσκο. Το Sonic Forces είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στην χριστουγεννιάτικη περίοδο φέτος και θα το δούμε σε Xbox One, PS4, Switch και PC.

The post To Sonic Forces στο νέο gameplay trailer του δείχνει πολλά υποσχόμενο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα