Marvel vs. Capcom: Infinite έρχεται τον Σεπτέμβριο και το πρώτο story trailer «τα σπάει»!

Το Marvel vs. Capcom: Infinite σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των φίλων των fighting games, καθώς αυτό το (πάντοτε) ιδιαίτερο mash-up ηρώων από τους διαφορετικούς κόσμους της Marvel

και της Capcom, δε μπορεί παρά να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να εξιτάρει τη φαντασία! Αν και στο PlayStation Experience τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα teaser trailer του παιχνιδιού, τώρα έφτασε η στιγμή να πάρουμε μία γεύση από το story του φιλόδοξου τίτλου που όπως θα διαπιστώσετε πραγματικά… «τα σπάει»!

Στο εν λόγω trailer πραγματοποιεί την εμφάνιση του ο villain του παιχνιδιού, Ultron Sigma, ο οποίος είναι ένα μοχθηρό cyborg (χρησιμοποιεί τη δύναμη των infinity stones όπως θα διαπιστώσετε), το οποίο φαίνεται σα να είναι κατασκευασμένο από τους πιο επικίνδυνους μηχανικούς εχθρούς των κόσμων της Marvel και της Capcom. To συγκεκριμένο trailer μας βοηθάει να ρίξουμε μία ματιά στον roster των ηρώων που θα περιλαμβάνονται στο Infinite, το οποίο απαρτίζεται από τους… Hulk, Thor, Iron-Man, Hawkeye, Captain America, Rocket Raccoon (από την μεριά της Marvel) αλλά και από τους Chun-Li, Strider, Mega Man, Ryu και Chris Redfield (από την πλευρά των μαχητών της Capcom) και πολλούς άλλους. Όπως έγινε γνωστό, το Marvel vs. Capcom: Infinite θα κάνει την εμφάνιση του στις 19 Σεπτεμβρίου (για Windows PC, Xbox One και PlayStation 4) και σίγουρα δε χωράει αμφιβολία ότι το hype για αυτό έχει ήδη φτάσει στα… ουράνια (πατήστε το play στο video που ακολουθεί και θα καταλάβετε)!

The post Marvel vs. Capcom: Infinite έρχεται τον Σεπτέμβριο και το πρώτο story trailer «τα σπάει»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα