To Mario + Rabbids: Kingdom Battle είναι το πιο πετυχημένο third-party game στο Switch!

Το Mario + Rabbids: Kingdom Battle με το θεοπάλαβο και πρωτότυπο concept του, αν μη τι άλλο μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις όπως θα διαβάσατε και στο review μας. Το «ανίερο» αυτό concept ουσιαστικά συνένωσε δύο εκ διαμέτρου αντίθετους κόσμους που όμως κατάφεραν να συνδυαστούν σε ένα άκρως απολαυστικό strategy, το οποίο είναι εμφανές ότι αγαπήθηκε από τους Ninty fans. Το Mario + Rabbids: Kingdom Battle

δεν τα πήγε μόνο καλά όμως σε θέματα κριτικών, αλλά και σε εμπορικό επίπεδο, καθώς αυτή τη στιγμή αποτελεί το πρώτο non-Nintendo game, το οποίο κατάφερε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των video game charts στις αγορές που κυκλοφόρησε. Αν και ο τίτλος της Ubisoft δεν κατάφερε να ξεπεράσει ορισμένα εκ των first-party games της Nintendo (όπως το 1-2 Switch και το ARMS), ωστόσο ακόμη κι έτσι το Kingdom Battle είναι ένα game που δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή κανενός φίλου του Switch, καθώς αποτελεί το απόλυτο “must-have” και ένα game που μπορεί να χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις και φυσικά άπειρο γέλιο!

The post To Mario + Rabbids: Kingdom Battle είναι το πιο πετυχημένο third-party game στο Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα