Καινούριο ξενοδοχείο στην Ταϊβάν έχει gaming stations πιο εντυπωσιακά κι από τα δικά μας!

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να μένεις σε ένα ξενοδοχείο με καλύτερα gaming stations ακόμα κι από αυτό που έχεις στο σπίτι; Δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι πια, μιας και το i Hotel στην Ταϊβάν είναι το…όνειρο κάθε gamer! Κάθε δωμάτιο έχει δύο βολικά για gaming γραφεία, καθώς και τις αντίστοιχες DXRacer gaming καρέκλες και, φυσικά, υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας. Το ξενοδοχείο προσφέρει τις βασικές πολυτέλειες που έχουμε συνηθίσει (τεράστιο, μαλακό κρεβάτι, τεράστια τηλεόραση, τεράστια παράθυρα, δωρεάν minibar και πρωινό

κλπ.) ενώ βρίσκεται κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και μεγάλα πολυκαταστήματα της Ταϊβάν. Σύμφωνα με το ίδιο το ξενοδοχείο, είναι τέλειος προορισμός για gamer ζευγάρια (ίσως και γι’αυτό κάθε δωμάτιο έχει δύο 4K-ready gaming stations). Στο i Hotel μπορείς να βρεις και το τέλειο lobby για LAN party, με 12 Asus υπολογιστές σε ημικύκλιο. Το ξενοδοχείο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως internet café, καθώς μπορείς να δεχθείς χρέωση με την ώρα, ενώ κάθε βράδυ εκεί σου κοστίζει περίπου 85€ (όχι κι άσχημα). Σίγουρα το i Hotel είναι ο τέλειος προορισμός αν βρεθείς ποτέ στην Ταϊβάν!

The post Καινούριο ξενοδοχείο στην Ταϊβάν έχει gaming stations πιο εντυπωσιακά κι από τα δικά μας! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα