To Guardians of the Galaxy της Telltale κυκλοφορεί και το trailer μας ξεσηκώνει!

Σήμερα (18/4) είναι μία σπουδαία μέρα για τους fans του Guardians of the Galaxy και των adventure games, καθώς κυκλοφορεί το πρώτο episode (από τα πέντε) του Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Στο πρώτο επεισόδιο (ονόματι «Tangled Up in Blue») οι Gamora, Rocket,

Groot, Drax και Star-Lord καλούνται να αντιμετωπίσουν μία από τις μεγαλύτερες απειλές που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο σύμπαν της Marvel, η οποία δεν είναι άλλη από τον παντοδύναμο Thanos.

Σύμφωνα με το story, το οποίο σημειώστε ότι δεν ακολουθεί το σενάριο των κινηματογραφικών ταινιών, η ομάδα των Guardians ανακαλύπτει ένα πολύ σημαντικό artifact μυθικών διαστάσεων, το οποίο όπως πολύ σωστά μαντέψατε κυνηγάει να το αποκτήσει ο μισός γαλαξίας και φυσικά ο «uber-villain» Thanos, o οποίος όμως ενδέχεται να μην είναι και το χειρότερο κακό που θα συναντήσουν στο δρόμο τους οι Guardians of the Galaxy. Στο launch trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία καλή γεύση από το πρώτο επεισόδιο και δεν θα αργήσετε να διαπιστώσετε ότι οι developers έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά στο να προσθέσουν την μοναδική αισθητική που χαρακτηρίζει τον κόσμο των Guardians. To πρώτο επεισόδιο της σειράς κυκλοφορεί σε Android, iOS, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 και Xbox One.

The post To Guardians of the Galaxy της Telltale κυκλοφορεί και το trailer μας ξεσηκώνει! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα