The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Η Nintendo μας πάει πίσω στο 2003 με την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Wind Waker με ανανεωμένη εμφάνιση. Ο Link ξεπηδά από το GameCube και έρχεται να μας βρει στην… ταμπλέτα της Nintendo!

Σενάριο και τα ρέστα

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Όλα λοιπόν διαδραματίζονται μερικούς αιώνες μετά το Ocarina of Time στο νησί Outset, όπου και ζει ο ήρωας μας, Link. Ενώ ο πρωταγωνιστής γιορτάζει τα γενέθλια του με την αδερφή του και τη γιαγιά του, ένα γιγάντιο πουλί πετάει πάνω από το νησί και πετάει μια κοπελίτσα στο δάσος. Ο Link σπεύδει να σώσει το κορίτσι, αλλά την ίδια στιγμή αυτό το παλιοπούλι (το άτιμο!) απαγάγει την αδερφή του. Εσύ λοιπόν σαν Link αρχικά έχεις σκοπό να σώσεις την αδερφή σου και με ό,τι προκύπτει στη συνέχεια θα αναγκαστείς (για άλλη μια φορά) να σώσεις και ολόκληρο τον κόσμο.



Gameplay

Το Wind Waker HD θα σου φάει τουλάχιστον 30-40 ωρίτσες (εμένα μου “φαγε 60). Περιέχει φοβερές αποστολές για την εξέλιξη της ιστορίας και άλλες τόσες δευτερεύουσες που θα σε πάνε σε τοπία που δε θα πήγαινες ποτέ. Ατέλειωτοι γρίφοι και σπαζοκεφαλιές θα βρεθούν στο διάβα σου, που σίγουρα θα σε παιδέψουν αρκετά. Τα bosses, ναι μεν είναι σχετικά εύκολα, ωστόσο η παρουσίασή τους είναι φοβερή. Στα της HD έκδοσης τώρα. Στο παιχνίδι στο Wii U λοιπόν θα βρεις τρεις νέες προσθήκες: ένα παραπάνω επίπεδο δυσκολίας (σούπερ δύσκολο να πούμε) για όσους έχουν αυτοπεποίθηση στις ικανότητες τους, το Swift Sail το οποίο επιταχύνει το ταξίδι σου με το καράβι και το Tingle Bottle που σου επιτρέπει να διαβάζεις ή να αφήνεις μηνύματα για άλλους παίκτες στις παραλίες των νησιών.

Και από εμφάνιση;

Το Wind Waker HD μπορεί να μην αλλάζει αισθητά στο περιεχόμενο αλλά σίγουρα η εμφάνιση του είναι πολύ μπροστά για την εποχή μας. Ο φωτισμός και οι σκιές ζωντανεύουν τα χρώματα και η ανάλυση 1080p πάνω στο GamePad είναι τόσο «smooth» που με άφησε άφωνο. Από την άλλη, εκτός από τα γραφικά, η μουσική ήθελε κι αυτή το σενιάρισμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα