The Last of Us – Left Behind

Μετά το απίστευτο παιχνίδι της, η Naughty Dog λάνσαρε και το πρώτο single-player DLC του The Last of Us. Πρόκειται για το πρώτο και ταυτόχρονα τελευταίο single-player DLC –για το multiplayer θα δούμε αρκετά. Το Left Behind, όπως και λέγεται, λοιπόν είναι ένα prequel της βασικής ιστορίας του The Last of Us. Η Ellie δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Joel και το storyline του DLC

εστιάζει στη δυνατή φιλία που ενώνει αυτή και τη φίλη της, Riley.



Το Left Behind διαδραματίζεται σε ένα τεράστιο εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο, όπου η Ellie μαζί με τη φίλη της περισσότερο… ψάχνουν παρά παλεύουν. Ναι οκ, θα παλέψεις και λιγάκι, αλλά την περισσότερη ώρα σου θα την ξοδέψεις ψάχνοντας. Θα ψάξεις τα πάντα, από συρτάρια μέχρι κούτες και σκουπίδια. Το ωραίο είναι πως παρόλο που είναι prequel του βασικού παιχνιδιού, στο Left Behind θα βρεις πολλά στοιχεία που συνδέονται με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τον Joel. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι θα μάθεις πολλά για τις ρίζες της Ellie αλλά και το πόσο δυνατή είναι η φιλία μεταξύ των δύο κοριτσιών, ειδικά στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται –μετά την αποκάλυψη δηλαδή.

Από πλευράς gameplay πλέον δεν έχεις τον έλεγχο του Joel, αλλά κοντρολάρεις αποκλειστικά την Ellie. Αυτό φαίνεται, καθότι η μικρή δεν είναι όσο δυνατός είναι ο Joel, ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μιας και δεν θα χρειαστεί να παλέψεις και πολλές φορές.

Το Left Behind είναι ένα ακόμη αριστούργημα της Naughty Dog, το οποίο κάνει το τέλειο τελειότερο! Θα το βρεις στην τιμή των 15€ μόνο του ή αλλιώς μέσα στο Season Pass του The Last of Us.

The post The Last of Us – Left Behind appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα