Space Hulk: Deathwing. Trailer που θα το ζήλευε και ο… Tarantino!

Τo Space Hulk: Deathwing είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο υποσχόμενα gaming projects που μας έρχονται από το σύμπαν του Warhammer 40K, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Focus Interactive και η εταιρεία ανάπτυξης Streum On Studio έχουν κάτι πολύ καλό στα σκαριά που αναμένεται να ξετρελάνει τους φανατικούς φίλους του Warhammer 40K.

Το Space Hulk:

Deathwing πρόκειται για ένα first-person shooter, το οποίο αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή για Xbox One, PlayStation 4 και PC, χρησιμοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες της Unreal Engine 4. Οι developers έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν το πιο «eye candy» Warhammer 40K game που έχει υπάρξει ποτέ και σίγουρα εάν κρίνουμε από το in-game οπτικό αποτέλεσμα που παρουσιάζεται στο τελευταίο trailer του παιχνιδιού είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν το στόχο τους. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι developers του Space Hulk: Deathwing στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ορδές εχθρικών εξωγήινων μέσα στους κλειστοφοβικούς διαδρόμους ενός Space Hulk (αποτελεί ένα εγκαταλελειμμένο σύμπλεγμα διαστημοπλοίων και αστεροειδών που αιωρείται αιώνια στο διάστημα), δίνοντας την υπέρτατη μάχη για επιβίωση. Ως είθισται από το Deathwing δεν θα απουσιάζουν οι κλασικοί role-playing μηχανισμοί, οι οποίοι θα σχετίζονται με την απόκτηση experience points, νέων skills και ικανοτήτων.

To FPS της Streum on Studio είναι προγραμματισμένο για να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο 2015 και το απίστευτα επικό trailer του που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι τόσο καλοδουλέμενο που μοιάζει λες και έχει ξεπηδήσει από ταινία του Quentin Tarantino!

The post Space Hulk: Deathwing. Trailer που θα το ζήλευε και ο… Tarantino! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα