Σε beta testing το νέο (τιτανόμεγιστο) patch του Dragon Age: Inquisition!

Το Dragon Age: Inquisition μπορεί να προσέγγισε την τελειότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για περαιτέρω βελτίωση, καθώς ο απέραντος κόσμος του Dragon Age: Inquisition μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Για αυτό και η BioWare δεν έχει σταματήσει να βγάζει

νέα patches, τα οποία σκοπό έχουν να βελτιώσουν και να εξελίξουν τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Μάλιστα, το πέμπτο κατά σειρά patch που ετοιμάζει η BioWare αναμένεται να είναι τόσο μεγάλο, όπου η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να το θέσει σε διαδικασία beta testing προτού αυτό κυκλοφορήσει επισήμως!

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι developers του Dragon Age: Inquisition με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να εντοπίσουν ευκολότερα προβλήματα ή τυχόν μελλοντικά bugs, καθώς το feedback από τους φίλους του παιχνιδιού αναμένεται να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο. Το Inquisition Patch 5 πρόκειται να αντιμετωπίσει μία σειρά από σημαντικά θέματα, τα οποία έχει θέσει η ίδια η τεράστια community του Dragon Age και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του παιχνιδιού, αλλά και με την βελτίωση βασικών μηχανισμών του. Ειδικότερα, το μελλοντικό αυτό patch θα προσθέτει επιπλέον mouse buttons, όπως επίσης ένα auto-attack key για το single player. Επιπλέον, πολλές θα είναι οι αλλαγές στην ποιότητα των shaders, ενώ επίσης οι gamers θα μπορούν να ρυθμίζουν το μέγεθος των υπότιτλων με τη χρήση ενός slider tool. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του Patch 5 θα είναι η εισαγωγή του Black Emporium, ενός είδους underground αγοράς, όπου οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν ειδικά artifacts, όπλα και αξεσουάρ μάχης, ενώ επιπλέον θα τους δίνεται η δυνατότητα να αλλάζουν τη φωνή και την εξωτερική τους εμφάνιση. Εκτός από τα παραπάνω, η BioWare τόνισε ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές, τις οποίες όμως δεν μπορεί να ανακοινώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το beta program θα τρέξει μόνο σε PC και όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Dragon Age: Inquisition, η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται μέσω του Dragon Age Keep. Χωρίς αμφιβολία, μία ομολογουμένως ενδιαφέρουσα προσέγγιση από την πλευρά της BioWare, η οποία βάζει την ισχυρή community του παιχνιδιού στο επίκεντρο.

The post Σε beta testing το νέο (τιτανόμεγιστο) patch του Dragon Age: Inquisition! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα