Sly Cooper: Thieves in Time

Δεν γίνεται να μην ξέρεις τον Sly Cooper, τον κλέφτη-ρακούν, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο PS2 μια δεκαετία πριν, αφήνοντας άφωνους κοινό και κριτικούς. Τώρα, δέκα χρόνια μετά, ο Sly επιστρέφει, αυτή τη φορά στη φορητή κονσόλα της Sony, το PS Vita, επιδιώκοντας να… «κλέψει» και τις εντυπώσεις!

Σενάριο και τα ρέστα

Με

λίγα λόγια, στο Sly Cooper: Τhieves in Time, ο κακός της υπόθεσης έχει κάνει… τάμα να ξεγράψει τους πρόγονους του Sly από την ιστορία. Έτσι ο πρωταγωνιστής μας και η παρέα του (τουτέστιν ο Bentley, το μυαλό, και ο Murray, η δύναμη), αφήνουν για λίγο στην άκρη την «αμαρτωλή» ζωή τους και γυρίζουν πίσω στο χρόνο για να αποκαταστήσουν το παρελθόν και ότι συνεπάγεται αυτό για το παρόν και το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι είναι πλήρως εξελληνισμένο κάτι που σημαίνει πως μπορεί απολαύσει την ιστορία του ακόμα και το 5χρονο ανιψάκι σου.



Gameplay

Στο Sly Cooper: Thieves in Τime θα «ταξιδέψεις» σε διάφορες χρονικές περιόδους. Σκοπός σου κάθε φορά θα είναι να εξολοθρεύσεις τον κύριο κακό ο οποίος καταφέρνει να κρατήσει φυλακισμένους τους προγόνους του Sly, χρησιμοποιώντας τεχνολογία από το μέλλον. Για να τον αντιμετωπίσεις θα πρέπει πρώτα να κάνεις διάφορες μικροαποστολές του τύπου «πήγαινε εκεί, κάνε αυτό» οι οποίες παράλληλα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις και χρυσά νομίσματα προκειμένου να ξεκλειδώσεις καινούριες κινήσεις για τους χαρακτήρες σου. Περιττό να σου πω πως ο Sly «την έχει δει» Ezio, τρέχοντας πάνω σε κτήρια, πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα κλπ. To Sly Cooper: Thieves in Time κάνει περιορισμένη χρήση των έξτρα δυνατοτήτων του PS Vita: μπροστινή οθόνη για επιλογές και οπίσθιο pad για τη στόχευση. Μην ξεχάσω και τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι και στο PS3 από εκεί που το άφησες στο PS Vita, και το αντίθετο.

Και από εμφάνιση;

To Sky Cooper: Thieves in Time υιοθετεί μια καρτουνίστικη αισθητική με λαμπερά και ζωντανά χρώματα, ενώ και οι διάφορες περίοδοι και τα περιβάλλοντα που θα επισκεφτεί ο Sly είναι εξίσου ζωντανά και καλοσχεδιασμένα. Το «ατού» όμως του τίτλου που θα τον κάνει να ξεχωρίσει ειδικά στην αγορά της χώρας μας είναι η καταπληκτική ελληνική μεταγλώττιση, η οποία ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Σαν να βλέπεις κινούμενο στην τηλεόραση!

Keywords
Τυχαία Θέματα