Shadow of Mordor. Το νέο LotR game κυκλοφορεί νωρίτερα!

Είναι σύνηθες φαινόμενο στη βιομηχανία του gaming, οι τίτλοι να χάνουν την προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Ωστόσο, που και που εμφανίζονται και ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα, όπου ένα game μπορεί να κυκλοφορήσει… νωρίτερα! Έτσι λοιπόν, οι φίλοι του Middle- Earth: Shadow of Mordor θα πρέπει να αισθάνονται ευτυχισμένοι που το νέο LotR game

θα βγει μία εβδομάδα νωρίτερα από τις 7 Οκτωβρίου που ήταν προγραμματισμένο.

Αυτή η κίνηση βέβαια, μάλλον δεν έγινε τυχαία από τους υπευθύνους της Warner, καθώς στην αρχική ημερομηνία το πολλά υποσχόμενο action RPG συνέπιπτε με μία σειρά από ΑΑΑ τίτλους (όπως τα Alien Isolation, DriveClub και NBA 2K15). Με αυτή την κίνηση το Shadow of Mordor αδιαμφισβήτητα κερδίζει ένα σαφές προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού. Τα γεγονότα του Shadow of Mordor λαμβάνουν χώρα χρονικά μεταξύ του Hobbit και του Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring και ο πολλά υποσχόμενος τίτλος της Monolith περιγράφει τις περιπέτειες του Talion, ενός ranger, ο οποίος έχοντας επιστρέψει από τον κόσμο των νεκρών σχεδιάζει να εκδικηθεί εκείνους που σκότωσαν την οικογένεια του. σύμφωνα με τους υπευθύνους της Warner Bros το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του Shadow of Mordor, θα είναι η ύπαρξη του «Nemesis System». Ο εν λόγω μηχανισμός θα φροντίζει ώστε οι πράξεις του πρωταγωνιστή να διαμορφώνουν όχι μόνο τον χαρακτήρα του, αλλά και τη σχέση του με τους υπόλοιπους ήρωες που θα υπάρχουν στο παιχνίδι. Αυτή η σχέση σε καμία περίπτωση δεν είναι εφήμερη. Για παράδειγμα, εάν ο Talion κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν συμπεριφερθεί σωστά απέναντι σε έναν άλλον ήρωα, τότε εάν ξανασυναντηθούν στο μέλλον, ο χαρακτήρας θα «θυμάται» πως του συμπεριφέρθηκε ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και θα αντιδράσει αναλόγως.

Μετά την καθυστέρηση του Battlefield Hardline και του Dragon Age: Inquisition, η οποία σίγουρα δυσαρέστησε πολλούς gamers, το γεγονός ότι το Shadow of Mordor θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα νωρίτερα είναι έστω μία μικρή παρηγοριά. Δείτε και το νέο καταπληκτικό game trailer που έκανε την εμφάνιση του στην Comic-Con και είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε γιατί το Shadow of Mordor θα είναι ένα από τα top games της φετινής χρονιάς!

The post Shadow of Mordor. Το νέο LotR game κυκλοφορεί νωρίτερα! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα