The Crew: Τα πρώτα γκάζια!

To Τhe Crew αν και σε beta εκδοση υπόσχεται να ταράξει τα νερά και να ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων σας. Ένας πολύ δυνατός open world racing τίτλος που φιλοδοξεί να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο, ούτε για μια στιγμή!

Οδηγάτε νύχτα, μέσα στην ομίχλη και σε ένα νέφος ρύπων απο εξατμίσεις πειραγμένων αυτοκινήτων συναντάτε τον αδελφό σας και σας ζητάει να τον πάτε σε ένα ύποπτο ραντεβού. Είναι γνωστή η ικανότητα σας

στο τιμόνι και ως γρήγορος οδηγός φτάνετε στο σημείο που σας είπε ο αδελφός σας… μόνο που εκεί κάποιος άγνωστος μέσα απο ένα αυτοκίνητο πυροβολεί και τον σκοτώνει! Το FBI έρχεται (κλασσικά αφού έχει φύγει ο δράστης) και οι κατηγορίες για την δολοφονία πέφτουν πάνω σας. Υστερα απο πέντε χρόνια στη φυλακή έχετε μια ευκαιρία να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να βρείτε τους υπεύθυνους! Σενάριο που θυμίζει λίγο-πολύ Fast and Furious δηλαδή…

Στο τιμόνι! Gameplay

Η εισαγωγή στο παιχνίδι σας μεταφέρει σε έναν αγώνα αντιμέτωπο με το χρονόμετρο ενώ ταυτόχρονα προσπαθείτε να ξεφύγετε απο ένα σμήνος περιπολικών! Η αίσθηση οδήγησης θυμίζει αρκετά Watch Dogs στην αρχή όμως αργότερα με την προσθήκη ανταλλακτικών ή με τις ρυθμίσεις που μπορείτε να κάνετε άμεσα απο το virtual κινητό σας, αλλάζετε δραστικά τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας. Ύστερα απο μερικά λεπτά ελεύθερης οδήγησης στο Detroit, συνειδητοποιείτε οτι κυκλοφορείτε σε μια πιο ζωντανή και μεγάλη πόλη απο αυτές που έχουμε συνηθίσει σε racing games. Στην πραγματικότητα πιο μετά θα διαπιστώσετε οτι το μέγεθος είναι τρομακτικά μεγαλύτερο απο ότι νομίζατε, αρκεί να πούμε πως για να οδηγήσετε απο την μια ακτή στην άλλη χρειάζονται περίπου 90 λεπτά γρήγορης οδήγησης…

Ο χειρισμός και το gameplay είναι κάτι μεταξύ GTA IV, Need For Speed, Watch Dogs και Grid χωρίς να βρίσκεσαι ποτέ εκτός αυτοκινήτου, σε ένα πειστικό περιβάλλον οπου δεν υπάρχουν περιορισμοί και οι αλλαγές παραμένουν μιας και ο κόσμος είναι persistent! Όπου και να βρεθείτε, όπου και να στρίψετε θα πέσετε πάνω σε κάτι ενδιαφέρον, σε κάποιο campaign mission, σε κάποιο skill game ή ακόμα και σε κάποιον άλλο παίκτη… αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε ξεχωριστά παρακάτω. Οι αποστολές έχουν πολύ καλή σκηνοθεσία, οι διάλογοι είναι καθαροί και δίνουν αρκετές πληροφορίες ενώ σε βάζουν στο κλίμα της επόμενης δοκιμασίας. Όσο επιτυγχάνετε σε αποστολές τόσο ανεβαίνετε στη λίστα των γρήγορων οδηγών, κερδίζετε χρήματα για αναβαθμίσεις και ξεκλειδώνετε διάφορα perks, ενώ παράλληλα φαίνεται πως ανεβαίνει και ο ανταγωνισμός. Ομολογουμένως ορισμένες αποστολές είναι υψηλής δυσκολίας και πολλές φορές η κίνηση στους δρόμους και η επιθετικότητα των αντιπάλων κρίνει και το αποτέλεσμα.

Περιβάλλον – Γραφικά – Ήχος

Για όσους έχετε παίξει παιχνίδια όπως το Assassin’s Creed απο τη Ubisoft, το engine του The Crew θα σας φανεί βελτιωμένο, προσαρμοσμένο και …γνώριμο!Παρ’όλο που στην closed beta έκδοση το παιχνίδι έρχεται «κλειδωμένο» στα 30 FPS, αυτό δε μείωσε και πολύ την εμπειρία μας, καθώς ακόμα και σε full HD ανάλυση και ultra settings δεν έχανε καρέ.

Ίσως μια πιο προσεκτική ματιά απο στατικό σημείο να δείξει ατέλειες χωρίς ιδιαίτερη σημασία όμως, εφ’ενός γιατί μιλάμε για μη ολοκληρωμένο προϊόν beta μορφής και αφ’ετέρου γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να έισαι σταματημένος στο The Crew! Εμφανισιακά τα οχήματα δεν έχουν να ζηλέψουν τιποτα σε λεπτομέρεια απο άλλους τίτλους, ενώ υπάρχει και μεγάλη γκάμα απο decals, vynils και χρώματα για να ξεχωρίζετε. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και είναι και ένα απο τα βασικά χαρακτηριστικα του τίτλου είναι το περιβάλλον του. Οι τοποθεσίες, οι 15 πόλεις που συναντάς (Σικάγο, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι και πολλές ακόμα) και βλέπεις υπαρκτά αξιοθέατα, τα 11 διαφορετικά οικοσυστήματα και η δυνατότητα να γνωρίσεις σχεδόν ολόκληρη την…Αμερική, κάνουν σαφές πως δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο racing game. Συνολικά στο παιχνίδι υπάρχουν 15.000.000 διαφορετικά objects και 5000 τετραγωνικά μίλια στρωμένα με πίσσα… Ανοίγετε το mp3 player , βάζετε τον αγαπημένο σας σταθμό ή φτιάχνετε μια playlist και ανεβάζετε την ένταση.

Ένα ακόμα προσόν αυτού του τίτλου είναι όπως διαπιστώσαμε και ο ήχος. Τα ελαστικά, ο βρυχηθμός της μηχανής και τα εφέ είναι πολύ καλά ρυθμισμένα και μεταφέρουν με μεγάλη ακρίβεια την αίσθηση του χώρου που βρίσκεται ο παίκτης. Κάθε αυτοκίνητο έχει τον δικό του ήχο και κάθε περιοχή τη δική της ηχητική ταυτότητα, δίνοντας μια πιο πλήρη εμπειρία, συμπληρώνοντας την ατμόσφαιρα καθώς και οι ερμηνείες των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους είναι πάρα πολύ πειστικές και άρτια τοποθετημένες.

Multiplayer – Επίλογος

Στο multiplayer ο τίτλος μας δίνει μεγάλες υποσχέσεις τις οποίες θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του στις 11 Νοεμβρίου (PC,PS4,XBOX) καθώς δεν είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε κανονικά σε αυτή την Closed Beta περίοδο. Ωστόσω η Ubisoft θέλει το The Crew να είναι το πιο ολοκληρωμένο racing game και ποντάρει πολλά στην online λειτουργία του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα μπορούν να δίνουν ραντεβού σε ένα μόνιμο κόσμο, να κάνουν ομάδες, να αγωνίζωνται μεταξύ τους, να συνεργάζονται σε αποστολές και να ονειρεύονται για μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους.

Σίγουρα ένας πολυαναμενόμενος τίτλος που φιλοδοξεί να κερδίσει με τις καινοτομίες του απο τον πιο casual racer μέχρι και τον πιο έμπειρο, προσφέροντας μια ανάμικτη αίσθηση arcade και sim οδήγησης. Ελπίζουμε πως η Ubisoft θα τηρήσει όσα έχει ανακοινώσει για το The Crew και το τελικό αποτέλεσμα να μας αφήσει με τόσο καλές εντυπώσεις όσο αυτές της Closed Beta που δοκιμάσαμε και μας άνοιξε την όρεξη. Οψόμεθα!

The post The Crew: Τα πρώτα γκάζια! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα