Shadow Warrior

Ετοιμάσου για αίμα, μα για πολύ αίμα λέμε. Μην ξεχάσεις το αδιάβροχο γιατί θα βρέξει αίμα και εντόσθια στο Shadow Warrior, ένα reboot του παλιού ομώνυμου παιχνιδιού της 3D Realms, ίσως πιο γνωστή σαν την εταιρεία που έβγαλε το Duke Nukem. Βέβαια δεν το έφτιαξαν οι ίδιοι, αλλά και η εταιρεία

Flying Wild Hog που έκανε το reboot δεν θα σε απογοητεύσει.

Σενάριο και τα ρέστα

Η ιστορία εξελίσσεται στην Ιαπωνία με πρωταγωνιστή τον Lo Wang, ένα Κινέζο ανάμεσα σε badass και douchebag -κάτι σαν τον Mr.Chow από το Ηangover- o οποίος έχει προσληφθεί από την εταιρεία Zilla με σκοπό να βρει το φημισμένο σπαθί Nobitsura Kage. Βέβαια όλα πάνε κατά διαόλου και βρίσκεσαι να πολεμάς δαίμονες ή μάλλον να τους κομματιάζεις, μαζί με την βοήθεια ενός πνεύματος, του Hoji, ο οποίος σου έδωσε δυνάμεις για να σε διευκολύνει στο όλο θέμα του ξεκοιλιάσματος. Πρόσθεσε και μια μεγάλη δόση από χιούμορ και σάτιρας και έχεις το Shadow Warrior.



Gameplay

Το παιχνίδι είναι κλασσικό first person shooter με επιλογή διαφόρων όπλων όπως καραμπίνα, ρουκετοβόλο κλπ, αλλά βέβαια γιατί να διαλέξεις όπλα όταν μπορείς να κυκλοφορείς με ένα Katana στο χέρι και να διαμελίζεις δαίμονες; Αυτό ακριβώς μπορείς να κάνεις στο Shadow Warrior, που σου δίνει την δυνατότητα να κόβεις κομματάκια όποιον εχθρό βρίσκεις μπροστά σου. Τα όπλα σου μπορείς να τα αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας χρήματα για να έχεις περισσότερη ευστοχία, ταχύτερες βολές κλπ. Εκτός όμως από τα φυσικά μέσα πόνου και χαράς (δικιάς σου βέβαια) έχεις και υπερφυσικές δυνάμεις και ικανότητες, όπως το να γιατρεύεσαι ή να ακινητοποιείς τους αντιπάλους σου στον αέρα, τις οποίες ξεκλειδώνεις σπαταλώντας κρυστάλλους Ki που βρίσκεις και Karma πόντους που μαζεύεις σκοτώνοντας τους δαίμονες.

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά εντυπωσιακά, αν και σε πολλές περιπτώσεις θα δεις τα low textures και θα φρίξεις, ωστόσο δεν παίζεις το παιχνίδι τόσο για τα γραφικά του όσο για την ικανοποίηση που παίρνεις από το να πετσοκόβεις ορδές από δαίμονες. Το μουσικό στυλ ταιριάζει στο όλο Ιαπωνικό θέμα του παιχνιδιού, με ορισμένα μουσικά κομμάτια να αποκλίνουν από αυτό (ΗΙΝΤ: σκότωσε μερικά κουνέλια και θα με θυμηθείς).

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife