Τα Samsung Galaxy Buds είναι καλύτερα από τα Apple AirPods

Techblog.gr

Η Samsung είναι αδιαμφισβήτητα η κατασκευάστρια smartphones με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις Android συσκευές. Οπότε είναι σχετικά αναμενόμενο να υπάρχουν συγκρίσεις των κινητών και αξεσουάρ της με αυτά της Apple. Ποια όμως υπερέχουν στα σημεία; Τα Apple AirPods ή

τα Samsung Galaxy Buds;

Τα Apple AirPods είναι από τα πιο γνωστά ασύρματα ακουστικά στην αγορά και η Consumer Reports τα σύγκρινε με τα ακουστικά τα Galaxy Buds. Αναφορικά, η Consumer Reports είναι μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση η οποία έχει ως στόχο να δημοσιεύει αμερόληπτα reviews για διάφορα προϊόντα.

Νικητής της σύγκρισης των δύο ασύρματων ακουστικών ήταν τα Samsung Galaxy Buds τα οποία προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου από τα Apple AirPods. Συγκεκριμένα, ο οργανισμός βρήκε ότι τα AirPods παράγουν ισχυρό κύμα αλλά δεν έχουν βάθος.

Επίσης, τα AirPods παράγουν καλά μπάσα σε χαμηλού ρυθμού ήχους αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους ήχους μεσαίου ρυθμού.

Από την άλλη, σύμφωνα με την Consumer Reports, τα Samsung Galaxy Buds έχουν το βάθος που λείπει από τα AirPods, ενώ στα μεσαία και υψηλά είναι αποδίδουν καλύτερα.

Η Consumer Reports δεν σχολιάζει τον σχεδιασμό των δύο ακουστικών διότι θεωρεί ότι αυτό εξαρτάται από τον χρήστη, μιας που μερικοί προτιμούν τον χαλαρότερο σχεδιασμό των Apple AirPods και άλλοι το in-ear design των Galaxy Buds.

Επιπλέον, ο οργανισμός τονίζει την συμβατότητα των AirPods με άλλες συσκευές της Apple χάρη στο chip Apple H1, καθώς και το λεπτό σχεδιασμό της θήκης φόρτισης. Ωστόσο, θεωρεί ότι τα ακουστικά έχουν πρόβλημα χρηστικότητας εξαιτίας των tap controls.

Περνώντας στα Samsung Galaxy Buds, η Consumer Reports φαίνεται εντυπωσιασμένη με τα μοντέρνα χαρακτηριστικά τους, όπως η ασύρματη φόρτιση και η θύρα USB type-C.

Για την Consumer Reports, τα Samsung Galaxy Buds είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής με βαθμολογία 86, σε σύγκριση με τα Apple AirPods που συγκέντρωσαν 56. Ωστόσο, στο τέλος της σύγκρισης ο οργανισμός σημειώνει ότι τα AirPods μπορεί να είναι αρκετά καλά για κάποιους. Ίσως τους χρήστες του οικοσυστήματος της Apple;

Keywords
Τυχαία Θέματα