Razer Orochi

Το Orochi είναι το πρώτο ποντίκι της Razer ειδικά σχεδιασμένο για laptops. Τι το κάνει όμως να είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές; Μα φυσικά το μικρό του μέγεθος, αλλά και η σύνδεση με Bluetooth. Ωστόσο, αν δε γουστάρεις ασύρματη σύνδεση, μπορείς να το συνδέσεις και ενσύρματα -και τέλος πια τα άγχη για τις μπαταρίες! :P Επίσης, δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας, καθώς είναι σχεδιασμένο και για τις δύο περιπτώσεις.

Αφού ανοίξεις λοιπόν τη συσκευασία,

μέσα θα βρεις –εκτός από τη χαρτούρα και τα αγαπημένα αυτοκολλητάκια– το ποντίκι (το περίμενες; :P), το καλώδιο σύνδεσης, το οποίο είναι αρκετά κοντό (τόσο, ώστε να φτάνει ακριβώς από τη μία μέχρι την άλλη μεριά του laptop), ένα γουστόζικο τσαντάκι μεταφοράς και… δυο μπαταρίες ΑΑ! Το τσαντάκι χωράει μέσα το ποντίκι και το καλώδιο, και είναι τόσο όμορφο που θα γουστάρεις να το κουβαλάς μαζί σου, ακόμα και στις βόλτες σου! :P



Το ποντίκι είναι μικρό και κομψό και θα σε βολέψει τέλεια στα παιχνίδια που θα παίζεις στο laptop σου. Διαθέτει πάνω του 7 κουμπιά, τα οποία μπορείς να προγραμματίσεις όπως εσύ θες για να κάνεις τη δουλειά σου! Το λογισμικό που χρησιμοποιεί το Orochi είναι το Synapse 2.0, το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα περιφερειακά της Razer, μέσα από το οποίο μπορείς να προγραμματίσεις τα κουμπιά σου, να αυξομειώσεις την ευαισθησία του και την ταχύτητά του.

Το ποντίκι ενσωματώνει την τεχνολογία 4G, ενώ αγγίζει τα 6.400 dpi, κάτι που θα του δώσουν την απαραίτητη ακρίβεια στα παιχνίδια σου! Η μπαταρία έχει ζωή 30 ώρες συνεχόμενου gameplay, ενώ η Razer της δίνει αντοχή περίπου τρεις μήνες απλής χρήσης. Ο διακόπτης στο κάτω μέρος του ποντικιού σου δίνει τη δυνατότητα να το κλείνεις, όταν δεν το χρησιμοποιείς ή όταν το έχεις συνδέσει ενσύρματα, για να μη χαλάς μπαταρία χωρίς λόγο. Στο laptop σου θα το συνδέσεις στο λεπτό, καθώς η σύνδεση με το Bluetooth είναι Plug ‘n’ Play (ούτε καν «Plug» εδώ που τα λέμε :P).

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife