PlayStation Now: η νέα συνδρομητική υπηρεσία

Η Sony ανακοίνωσε το συνδρομητικό μοντέλο για την υπηρεσία του PlayStation Now. Μέχρι τώρα τα μέλη της λέσχης μπορούσαν να νοικιάσουν «με το κομμάτι» το παιχνίδι που ήθελαν να παίξουν την φορά, αλλά πλέον (από τις 17 Ιανουαρίου και μετά) θα υπάρχει και η επιλογή της συνδρομής: 19.99 δολάρια για έναν μήνα ή 44,99 για τους τρεις μήνες. Υπάρχει επίσης και ένα δωρεάν trial για εφτά ημέρες, όπου οι ενδιαφέρομενοι μπορούν να ρίξουν μια ματιά, χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι συνδρομητές

θα έχουν άμεση πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με πάνω από 100 τίτλους για PlayStation 3.H υπηρεσία είναι αρκετά βολική, καθώς αφαιρεί την ανάγκη για οποιοδήποτε download, απλά παίζεις μέσω streaming.

Το PlayStation Now ξεκινά τώρα για το PS4 στη Βόρειο Αμερική και θα ακολουθήσουν περισσότερες περιοχές στο μέλλον. Παρόλα αυτά, χωρίς την ύπαρξη backwards compatibility, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξεις έναν τίτλο PS3 στο σημερινό μηχάνημα της Sony. Στην Ελλάδα, μάλλον θα αργήσουμε λίγο ακόμα… αλλά ακόμα και όταν δούμε την υπηρεσία, τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον αμφίβολα, καθώς (εφόσον η υπηρεσία ουσιαστικά κάνει stream το παιχνίδι) είναι απαραίτητη μια πολύ καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Υπομονή μερικά χρονάκια λοιπόν!

The post PlayStation Now: η νέα συνδρομητική υπηρεσία appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα