PS4 update 4.50 με υποστήριξη για… overclocking!!!

Ίσως το πιο σημαντικό firmware update για το PS4 θα είναι η έκδοση 4.50 που όμως βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Ένα χαρακτηριστικό που θα προσθέσει, θα είναι η υποστήριξη για αναπαραγωγή ταινιών από 3D BluRay μέσω του Playstation VR.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως, είναι (επιτέλους) η υποστήριξη για τη χρήση εξωτερικών σκληρών δίσκων ως αποθηκευτικά μέσα, τόσο για τα ίδια τα παιχνίδια

όσο και για τα saves. Μάλιστα θα προσφέρει συμβατότητα με USB 3 δίσκους, χωρητικότητας μέχρι και 8TB!

Το πιο cool feature πάντως, είναι το επονομαζόμενο Boost Mode. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια τη Sony, επιτρέπει στο PS4 Pro (και όχι στο απλό μοντέλο) να ανεβάζει τους χρονισμούς του επεξεργαστή (CPU) και της κάρτας γραφικών (GPU). Πρόκειται για ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα ωφελήσει τα παιχνίδια τα οποία δεν έχουν ακόμα βελτιστοποιηθεί για το ισχυρότερο hardware του PS4 Pro, και τα οποία (μεταξύ άλλων) θα τρέχουν σε υψηλότερο frame rate. Το Boost Mode θα μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται από τους gamers κατά το δοκούν, σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα από τη χρήση του. Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω βίντεο ως ένα μικρό demo.

The post PS4 update 4.50 με υποστήριξη για… overclocking!!! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα