Call of Cthulhu και Vampyr κυκλοφορούν στο Δ’ τρίμηνο του 2017!

Tόσο το Call of Cthulhu όσο και το Vampyr αποτελούν δύο τίτλους που σίγουρα έχουμε βάλει εντός του ραντάρ μας, καθώς σίγουρα μόνο και μόνο λόγω του κεντρικού τους θέματος παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα από την Focus Home Interactive που είναι η εταιρεία που διατηρεί τα δικαιώματα διάθεσης

των δύο τίτλων, τα δύο games πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο Δ’ Τρίμηνο του 2017 (πράγμα που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν μέσα στο χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου).

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάτι για αυτά, Το Call of Cthulhu αποτελεί μία ενδιαφέρουσα και τολμηρή προσέγγιση στον κόσμο του H.P. Lovecraft σε ένα παραδοσιακό horror-based adventure με έντονο το στοιχείο του RPG που φιλοδοξεί να κάνει τους gamers να… χάσουν τον ύπνο τους. To Vampyr από την άλλη, εξιστορεί την περιπέτεια του Jonathan E. Reid, ο οποίος έχει πρόσφατα χάσει την ανθρώπινη υπόσταση του και έχει μεταμορφωθεί σε βρικόλακα. Σε ένα Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα που καταρρέει από την θανατηφόρα επιδημία της ισπανικής γρίπης, ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Vampyr καλείται να συμβιβάσει τις δύο διαφορετικές και ακραίες φύσεις του, παλεύοντας την ασίγαστη δίψα του για αίμα… Και τα δύο games είναι προγραμματισμένα να κάνουν την εμφάνιση τους σε Xbox One, PC και PlayStation 4.

The post Call of Cthulhu και Vampyr κυκλοφορούν στο Δ’ τρίμηνο του 2017! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα