Oxygen Not Included και οι δημιουργοί του Don’t Starve μας μεταφέρουν στο διάστημα!

To indie studio Klei Entertainment έγινε γνωστό όταν κυκλοφόρησε το Don’t Starve, ένα game που κατάφερε να σαγηνέψει έναν τεράστιο αριθμό από gamers παγκοσμίως με την ιδιαίτερη αισθητική του. Το studio, τώρα, δημιουργεί το Oxygen Not Included που μοιάζει ακριβώς τόσο γοητευτικό και διασκεδαστικό όσο έμοιαζε ο πρόγονός του το 2013. Στα trailer που μπορείς να δεις στο επίσημο κανάλι του studio

στο YouTube φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι σχετικά απλό, χωρίς να χάνει από δυσκολία και σίγουρα με μια γερή δόση ιδιαίτερης αισθητικής και ευχάριστου gameplay. Κατά τις αρχές του έτους το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Alpha μορφή του (που κοστίζει 19,99€), με το Μάη να σηματοδοτεί την μετάβαση του σε Early Access μορφή. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα μπει στο στάδιο Early Access στις 18 Μαΐου, όπου η τιμή του θα ανέβει στα 22,75€. Όσοι έχουν αγοράσει κάποιο game της Klei στο παρελθόν θα έχουν ένα 20% έκπτωση για την αφοσίωσή τους, και όσοι έχουν αγοράσει το game στην Alpha ή Early Access μορφή δε θα ξαναχρειαστεί να το αγοράσουν. Το παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο για PC και δεν υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει για κάποια κονσόλα αυτή τη στιγμή. Μπορείς αυτή τη στιγμή να το βρεις στο Steam.

The post Oxygen Not Included και οι δημιουργοί του Don’t Starve μας μεταφέρουν στο διάστημα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα