O Dave Bautista ομολογεί ότι έχει κάνει τα πάντα για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Gears of War!

Ο Dave Bautista, τον οποίο λατρέψαμε όλοι στο ρόλο του Drax στο Guardians of the Galaxy και Avengers, ενώ φυσικά τον γνωρίζουμε και από τη θητεία του ως παλαιστής του WWE. Ο Bautista έχει ένα μικρό… κόλλημα, καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει φανατικός λάτρης του Gears of War και κυρίως του Marcus Fenix! Ο Dave Bautista όπως έχει

δηλώσει επανειλημμένως, θα ήθελε πολύ μια μέρα να παίξει το ρόλο του κεντρικού ήρωα της θρυλικής σειράς που αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύ καλό λόγο για να προτιμήσει κάποιος την κονσόλα της Microsoft.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός και performer σε ένα tweet που έκανε στο Twitter, έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει να λάβει μέρος στην ταινία Gears of War, για την οποία βέβαια γνωρίζουμε ελάχιστα, παρά μόνο ότι υπάρχει κάπου στο πίσω μέρος του εγκεφάλου των παραγωγών του Hollywood και ενδεχομένως και της Microsoft. Το τελευταίο update που είχαμε για την ύπαρξη του Gears of War movie ήταν το 2017, όταν ανακοινώθηκε ότι η ταινία βρισκόταν στο στάδιο του σεναρίου, ωστόσο έκτοτε δεν γνωρίζουμε το παραμικρό! Ελπίζουμε ότι μια μέρα ο τρομερός και εξαιρετικά ταλαντούχος Bautista θα καταφέρει να εκπληρώσει το όνειρο του και εδώ που τα λέμε ο ρόλος του Marcus, του ταιριάζει γάντι!

The post O Dave Bautista ομολογεί ότι έχει κάνει τα πάντα για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Gears of War! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα