Middle-Earth: Shadow of War στο Switch; Δυστυχώς… ατυχήσατε!

Το Middle-Earth: Shadow of War ανήκει σίγουρα ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα και φιλόδοξα projects της φετινής χρονιάς, με τα πρώτα δείγματα που έχουμε για αυτό να είναι πραγματικά «επικά», με πολλές μάχες να θυμίζουν ακόμη και σκηνές από το… Helm’s Deep. Το πολλά υποσχόμενο Shadow of War είναι προγραμματισμένο να κάνει τη εμφάνιση

του για PS4, Xbox One και PC στις 22 Αυγούστου και σίγουρα κάτι που «λείπει» είναι η κυκλοφορία του τίτλου της Monolith για το Nintendo Switch.

Εάν λοιπόν ανήκετε στους κατόχους της τελευταίας κονσόλας της Nintendo και ελπίζετε ότι κάποια στιγμή θα παίξετε το Shadow of War στη κονσόλα σας, δυστυχώς τα νέα δεν είναι και τόσο καλά… Σύμφωνα με τον Creative VP της Monolith, Michael de Plater, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν σχέδια για τη μεταφορά του νέου Lord of the Rings game στο Switch, το οποίο αναμένεται να είναι «massive» σε scale και σε τεχνικό επίπεδο. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά ίσως το Shadow of War να είναι αρκετά πιο απαιτητικό και να χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να μεταφερθεί στην κονσόλα της Nintendo. Φυσικά, οι Switch gamers δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο στεναχωρημένοι, καθώς μέσα στο 2017 πρόκειται να δουν ορισμένα πολύ δυνατά games όπως είναι τα Splatoon 2, Super Mario Odyssey κ.ά.

The post Middle-Earth: Shadow of War στο Switch; Δυστυχώς… ατυχήσατε! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα