Launch Trailer για το Resident Evil 3 Remake και ο εφιάλτης ξεκίνησε!

Όλοι οι gamers το περίμεναν πως κι πως και από σήμερα όλοι μπορούμε να λιώσουμε ελεύθερα με το Resident Evil 3 Remake (ειδικά τώρα που είμαστε όλοι μέσα στο σπίτι), το οποίο έρχεται αναβαθμισμένο και καλύτερο από ποτέ σε PS4, PC και Xbox One! Για μια ακόμη φορά οι gamers επιστρέφουν στην Raccoon City, αναλαμβάνοντας την τύχη της Jill Valentine, μέλος της Alpha Team των

S.T.A.R.S., στην προσπάθεια της να επιβιώσει από την κακή της τύχη, αιμοσταγή zombies, την Umbrella και τον Nemesis ένα πλάσμα (Tyrant) που είναι βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες και λατρεύει να τρέφεται με το αίμα των εναπομεινάντων S.T.A.R.S.

Το remake του Resident Evil 3 είναι η επιτομή του survival horror και όταν κυκλοφόρησε το 1999 – 2000 σε PC, Dreamcast, PlayStation 1 και GameCube απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από gamers και reviewers. Φυσικά μέσα σε διάστημα 20 ετών από το release του πολλά έχουν αλλάξει κι εξελιχθεί στον κόσμο του gaming, για αυτό και η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτυπώνεται στο maximum στο remake του Resident Evil 3, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί πλήρως. Μία από τις κυριότερες αλλαγές έχει να κάνει με την Raccoon City, η οποία διαθέτει πολύ πιο μεγάλη έκταση και περισσότερες τοποθεσίες. Εκτός του RE3 οι gamers αποκτούν και το Multiplayer κομμάτι του, ονόματι Resident Evil Resistance, το οποίο εστιάζει σε μια ομάδα επιζώντων, οι οποίοι επιχειρούν να παραμείνουν ζωντανοί φέρνοντας εις πέρας μια σειρά από puzzles και αντιμετωπίζοντας τον Mastermind, ο οποίος ελέγχεται και αυτός από έναν άλλο παίκτη. Το Resident Evil 3 είναι απλώς το απόλυτο must-have game και για αυτό για να σας ανοίξει η όρεξη δεν έχετε παρά να πατήσετε το play στο launch trailer που ακολουθεί!

The post Launch Trailer για το Resident Evil 3 Remake και ο εφιάλτης ξεκίνησε! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα