LEGO City Undercover: The Chase Begins

Η Traveller’s Tales, μετά την επιτυχία του LEGO City Undercover στο Wii U, αποφάσισε να «περάσει» το παιχνίδι και στην τρίτη διάσταση του 3DS (ή μάλλον το είχε ήδη αποφασίσει)! Χώρεσε όμως ολόκληρη η μαγεία του στην φορητή κονσόλα της Nintendo;

Σενάριο και τα ρέστα

Το LEGO City Undercover: The Chase Begins αποτελεί prequel του παιχνιδιού στο Wii U. Σε αυτό έχεις πάλι το ρόλο του αστυνομικού Chase McCain,

μόνο που δεν είσαι ακόμα ο «σούπερ» ξακουστός θρύλος της αστυνομίας, που θαυμάζουν όλοι. Μην αγχώνεσαι όμως, θα γίνεις (μας το μαρτύρησε το παιχνίδι στο Wii U :P)! Ξεκινάς λοιπόν τις περιπέτειες σου, κάνοντας αποστολές που θα έκανε ένας αρχάριος αστυνομικός, μέχρι να καταλήξεις να μπουζουριάσεις τον Rex Fury.



Gameplay

Το gameplay είναι το ίδιο με το LEGO City Undercover. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να είναι. Η μεταφορά στο 3DS κόστισε. Και κόστισε αρκετά. Η πόλη είναι μικρότερη και όλες οι ωραίες λειτουργίες του gamepad… χάθηκαν! Παρόλα αυτά, το παιχνίδι μπορεί να σε ψυχαγωγήσει για περίπου 10 ωρίτσες. Κλασικά λοιπόν, είσαι ο μπάτσος που… κλέβει αυτοκίνητα για να πολεμήσει το «κακό», όπως να κάνει ντελίβερι ντόνατς, να σώσει σκυλάκια που έχουν απαχθεί και άλλα. :P Όσο προχωράς τσιμπάς νέες αμφιέσεις, οι οποίες σου δίνουν και από μια έξτρα ικανότητα. Κάθε φορά που κλείνεις ένα «κύκλο» αποστολών, προχωράς σε άλλη περιοχή του χάρτη, όπου ουσιαστικά κάνεις τις ίδιες αποστολές.

Και από εμφάνιση;

Το παιχνίδι μεταφέρθηκε από το Wii U, οπότε όπως καταλαβαίνεις άφησε πίσω του πολλά! Εκτός από μερικές κομμένες σκηνές μέσα στο παιχνίδι, οι χαρακτήρες δεν έχουν φωνές (μόνο υπότιτλοι εμφανίζονται), κάτι που τους κάνει αυτόματα να χάνουν το χιούμορ τους, αλλά και το χιουμοριστικό concept του παιχνιδιού. Επίσης, αυτό που μεταφέρθηκε άψογα από το Wii U είναι οι τεράστιοι χρόνοι φόρτωσης (και εκεί που νομίζαμε ότι μόνο το Wii U έχει μεγάλους :P). Γενικότερα είναι ένα ωραίο παιχνίδάκι ανοιχτού κόσμου που θα σου κρατήσει συντροφιά, αν δεν έχεις στη διάθεση σου Wii U.

Keywords
Τυχαία Θέματα