Assassin’s Creed IV: Black Flag – The Watch

To The Watch είναι μια σελίδα/εφαρμογή της Ubisoft για PC και tablets, που σκοπός της είναι να ενώσει τους απανταχού φανς του σύμπαντος του Assassin’s Creed. Πώς τα καταφέρνει; Μέσω του The Watch, σαν μέλος, είσαι ο πρώτος που μαθαίνει για τις επερχόμενες εκδηλώσεις, ομιλίες και ανακοινώσεις για τα παιχνίδια της σειράς, ενώ «απολαμβάνεις» και έξτρα περιεχόμενο σχετικό

με τους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες.

Έτσι θα το δεις στο PC σου! ;)

Η Ubisoft, ποντάρει κυρίως στην κοινότητα, γι’ αυτό και είσαι σε θέση να ανεβάζεις και δικό σου περιεχόμενο σχετικά με το Assassin’s Creed, όπως για παράδειγμα διάφορες δημιουργίες, φωτογραφίες, ζωγραφιές κ.α., καθώς και να βλέπεις το περιεχόμενο άλλων και να το βαθμολογείς. Συγκεκριμένα μέλη, μάλιστα, επιλέγονται για να ανανεώνουν μια «ειδική» ενότητα με την εις βάθος γνώση τους για το σύμπαν της σειράς.

Και έτσι στο iPad! :P

Τέλος, στο The Watch, έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος σε έρευνες κόντρα στο χρόνο προκειμένου να ξεκλειδώσεις ειδικές αποστολές και ανταμοιβές, καθώς και να δεις πως τα πήγες σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν θες λοιπόν να είσαι μέσα σ’ όλα, τότε θα χρειαστεί να προπαραγγείλεις το Assassin’s Creed IV: Black Flag, είτε σε «σκληρή» μορφή, είτε σε ψηφιακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα