Kokuga

Εάν σ” αρέσει να πυροβολείς ασταμάτητα και έχεις όνειρο να πας στο διάστημα, το Kokuga είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δοκιμάσεις.

Σενάριο και τα ρέστα

Η ανθρωπότητα μέσα από άπειρους πολέμους έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, τη φυλή Α και τη φυλή Υ. Σε εποχές ειρήνης οι άντρες χαίρονται τις ζωές τους με τις οικογένειες τους, ενώ σε εποχές πολέμου οι ίδιοι άντρες αλληλοσκοτώνονται. Εσύ είσαι ένας εξειδικευμένος πιλότος που διάλεξαν να πολεμήσει με το σκάφος Kokuga για να σταματήσει τον μάταιο πόλεμο. Προτού όμως γίνει αυτό πρέπει να τρέξεις σε έναν προσομοιωτή πολέμου για να διαπιστωθεί

ότι είσαι ικανός για κάτι τέτοιο.



Gameplay

Σκοπός σου -όπως σε κάθε shoot ‘em up- είναι να περάσεις όλες τις πίστες σε όλες τις δυσκολίες. Το σκάφος σου δεν έχει τη πιο τρελή ταχύτητα κίνησης, οπότε θέλει προσοχή όταν αποφεύγεις τα εχθρικά πυρά. Το όπλο σου είναι κυρίως μια ακτίνα με την οποία πρέπει να διαλύσεις εχθρικά σκάφη, κτίρια και αρχηγούς. Τα πολεμοφόδια σου είναι κάρτες επίθεσης και άμυνας που θα βρεις στην οθόνη αφής. Οι κάρτες επίθεσης θα μετατρέψουν για ένα χρονικό διάστημα την ακτίνα σου σε δυνατό λέιζερ, βόμβες, πυραύλους ή ακτίνες πολλαπλών κατευθύνσεων. Από την άλλη, οι κάρτες άμυνας σου επισκευάζουν ζημιές στο σκάφος, προσφέρουν ασπίδες και άλλα συστήματα άμυνας. Ωστόσο, όλες αυτές οι κάρτες δεν είναι άπειρες, αφού σου δίνονται 15 κάρτες σε κάθε επίπεδο και μάλιστα έρχονται με τυχαία σειρά. Υπάρχει και επιλογή multiplayer στην οποία απλά θα ολοκληρώσεις τα επίπεδα μαζί με τους φίλους σου. Κι όμως 2-4 σκάφη είναι καλύτερα από ένα.

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά δε θα σε τρελάνουν όσο θα έπρεπε. Τα backgrounds είναι μονότονα και τα αντικείμενα του παιχνιδιού σε χαμηλή ανάλυση. Ενεργοποιώντας το 3D κάτι σώζεται, με το βάθος που θα δώσει στο background και τις αμέτρητες εκπλήξεις που θα διαπεράσουν τα μάτια σου. Αντιθέτως, η μουσική του παιχνιδιού είναι καλοφτιαγμένη και ταιριάζει «γάντι» στο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife