HORI RAP 4: Το μυθικό arcade stick που θα ξετρελάνει τους φίλους των retro και fighting games!

Οι fans των fighting και retro games έχουν έναν ακόμη λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι, καθώς η HORI έχει ετοιμάσει το Real Arcade Pro 4, ένα arcade stick το οποίο είναι μία πραγματική… απόλαυση.

Το HORI Real

Arcade Pro 4 (RAP 4) φέρει την επίσημη σφραγίδα της Sony Computer Entertainment και είναι συμβατό με PlayStation 4, PlayStation 3 αλλά και Windows PC (μέσω XInput). To RAP 4 της HORI διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς ο μοχλός του φέρει την υπογραφή της HORI και της HAYABUSA, ενώ τα buttons είναι «made by» HAYABUSA, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόταση της HORI βασίζεται σε ότι πιο τέλειο και ανθεκτικό υπάρχει στην αγορά των arcade sticks.


Ειδικότερα, τα buttons του διακρίνονται για το ολοστρόγγυλο design τους, το ματ φινίρισμα και την βελτιωμένη αντοχή τους χρησιμοποιούνται στα περισσότερα ιαπωνικά arcade machines, ενώ όλα τα μέρη του συγκεκριμένου χειριστηρίου δημιουργήθηκαν από το μηδέν, ύστερα από το feedback που πήρε το team της HORI από αρκετούς έμπειρους pro gamers, με αποτέλεσμα το εν λόγω χειριστήριο να διαθέτει μεγαλύτερη ακρίβεια, ταχύτερη απόκριση και φυσικά περισσότερη αντοχή. Παράλληλα, το Real Arcade Pro 4 είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει στους gamers μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία παιχνιδιού, καθώς ακόμη και η απόσταση ανάμεσα στον μοχλό και στα buttons είναι μελετημένη, ενώ ο μπόλικος χώρος που υπάρχει στην κάτω πλευρά ουσιαστικά ξεκουράζει τους καρπούς.

Εκτός από τα παραπάνω, στο RAP 4 οι gamers θα βρουν ένα πλήρως λειτουργικό touch pad (με touch pad button), αλλά και ένα πλευρικό panel στην δεξιά μεριά με Turbo controls, configuration διακόπτες, switches «ειδικών σκοπών», L3/R3 buttons, ένα πλήκτρο share που επιτρέπει το recording και το μοίρασμα των epic μαχών που θα δώσουν οι gamers. Τέλος, οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το HORI RAP 4 διαθέτει ένα σούπερ βολικό «συρτάρι» στην μπροστινή πλευρά, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε το USB καλώδιο, ενώ παρά το μπόλικο του βάρος, το χειριστήριο της HORI μπορεί να μεταφερθεί αρκετά εύκολα.

Σε γενικές γραμμές, το RAP 4 είναι το arcade stick που ονειρεύονται οι fans των retro και fighting games, καθώς είναι βέβαιο ότι θα καλύψει και με το παραπάνω ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Με ποιότητα από άλλο πλανήτη και ευκολία χειρισμού που όμοια της δεν υπάρχει, το εν λόγω arcade stick αν μη τι άλλο ξεχωρίζει και αποτελεί ένα πανίσχυρο όπλο στη φαρέτρα κάθε gamer!

*To HORI RAP 4 Kai το βρήκαμε από το κατάστημα ITsmart.gr με τιμή στα 164 ευρώ.

The post HORI RAP 4: Το μυθικό arcade stick που θα ξετρελάνει τους φίλους των retro και fighting games! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα