Gaming on the go; 5+1 PC games που θα απολαύσεις στο Dell G5 5500!

H Dell δεν ανήκει τυχαία ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο κόσμο, καθώς όλα τα PC που φέρουν την υπογραφή της, διακρίνονται για τις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Μάλιστα, στη κατηγορία των laptops η Dell, διαθέτει μια τεράστια γκάμα από PCs, τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις κατηγορίες των χρηστών ακόμη και τους… gamers που είναι γνωστό ότι ανήκουν

ανάμεσα στους πιο απαιτητικούς χρήστες! Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε το νέο πανίσχυρο gaming laptop της Dell, G5 5500, μια πρόταση, η οποία αναμένεται να εκτοξεύσει την gaming εμπειρία σας στα ύψη, δίνοντας άλλη διάσταση στην έννοια του “gaming on the go”!

Με το που αντικρίζεις το Dell G5 5500 δε γίνεται να μην το ερωτευθείς από την πρώτη κιόλας ματιά! Οι τολμηρές γραμμές του εκπέμπουν έναν δυναμισμό που αν μη τι άλλο αναζητάει ο κάθε gamer που θέλει ένα ξεχωριστό gaming laptop. Οι compact διαστάσεις του, το καθιστούν ιδανικό για gaming on the go, όμως εκεί που το G5 5500 κλέβει την παράσταση είναι το “εσωτερικό” του, ενσωματώνοντας top χαρακτηριστικά και specs που ανεβάζουν τον πήχη. H Dell έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στο 15.6 ιντσών display του G5 5500, καθώς διαθέτει ανάλυση στα 1920×1080 pixels με refresh rate στα… 300Hz!  Αυτό πρακτικά σημαίνει απίστευτα smooth κίνηση και ομαλότητα που σπάνια συναντάς σε άλλη πρόταση της αγοράς. Πρόκειται για… άλλη αίσθηση που μόνο εάν την βιώσεις θα το καταλαβεις!

H ισχύς του G5 5500 είναι αναντίρρητη, καθώς στην καρδιά του “κατοικεί” ένας Intel Core i7-10750H, χρονισμένος στα 2.6GHz, ενώ τα visuals αναλαμβάνει μια πανίσχυρη Nvidia GeForce RTX 2060.  Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα 16GB ταχύτατης μνήμης RAM (DDR4 στα 2933MHz), είναι εμφανές ότι όταν έρχεται η στιγμή για performance υψηλών οκτανίων, το G5 5500 δεν χαρίζεται πουθένα! Στα παραπάνω, προσθέστε τον απίστευτα γρήγορο δίσκo M.2 ΝVΜe, με χωρητικότητα στο 1ΤΒ και πρέπει να είστε πεπεισμένοι ότι τα πάντα θα λειτουργούν με αστραπιαίο τρόπο (είτε τρέχετε το αγαπημένο σας game, είτε μια απαιτητική εφαρμογή για content creation). Τέλος, η δυναμική gaming πρόταση της Dell έρχεται με διάφορα ports που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη (1x USB 3.2, 2x USB 2.0, 1x Thunderbolt, RJ-45 port, Audio Input port, HDMI 2.0, Mini Display Port 1.4b, SD-Card slot).

Κι επειδή τώρα που έχει φτάσει το καλοκαίρι και όσο να ναι ένα ευέλικτο και σούπερ φορητό gaming laptop όπως το G5 5500 είναι ότι πρέπει και δεν μπορεί να καθίσει στο σπίτι, σας έχουμε 5+1 PC games, τα οποία μπορείτε να «λιώσετε» είτε βρίσκεστε στο πλοίο, είτε στην ξαπλώστρα στη παραλία, είτε απλώς όταν περιμένετε το αμόρε σας να ετοιμαστεί για την βραδινή σας έξοδο σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και μην ξεχνάτε ότι το Dell G5 5500, όπως και τα υπόλοιπα εκπληκτικά προϊόντα της Dell μπορείτε να τα βρείτε στa Dell Exclusive Stores στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίνη. 

Fortnite

Είναι νομίζουμε το game «φαινόμενο», το οποίο έχει συγκλονίσει εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Καταιγιστική δράση, σασπένς και tactical gameplay που κόβει την ανάσα, με το Battle Royale shooter της Epic, μπορείτε να παίζετε… για μια αιωνιότητα!

Command & Conquer: Remastered

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με… χιλιάδες αναμνήσεις! H σειρά Command & Conquer έχει καταφέρει να κλέψει τη φαντασία εκατομμυρίων gamers από όλο τον κόσμο, διαμορφώνοντας τη μορφή των real-time strategy για πολλά χρόνια. Τώρα μπορείτε να παίξετε το αρχικό παιχνίδι μαζί με το Red Alert (μαζί με όλα τα expansions τους), σε μία συναρπαστική remastered έκδοση.

Civilization VI

Έχετε ακούσει ποτέ για την ασθένεια του… «one more turn»; Ε λοιπόν, στη θρυλική σειρά του Sid Meier (η οποία αισίως έφτασε στο 6ο της κεφάλαιο), αναλαμβάνετε τη τύχη ενός πολιτισμού και τον καθοδηγείτε μέσω τη ροή της ιστορίας, είτε εφαρμόζοντας τις αρετές της διπλωματίας του πολιτισμού, είτε ακολουθείτε το μονοπάτι του πολέμου. Must-have για όλους τους fans των strategy!

Doom Eternal

Μέχρι στιγμής το κορυφαίο first-person shooter της χρονιάς, το οποίο είναι “must-have” για κάθε λάτρη του συγκεκριμένου genre. Οι δυνάμεις της κολάσεως εισβάλλουν στον πλανήτη μας και ο Doom Guy αναλαμβάνει (για μια ακόμη φορά) να σώσει την ανθρωπότητα. Τα γραφικά είναι απίστευτα και μπορεί να θεωρείται ένα από τα πιο απαιτητικά games στον τομεά των γραφικών, όμως με το G5 5500 δεν θα συναντήσετε το παραμικρό πρόβλημα!

Assassin’s Creed: Odyssey

Ότι και να πούμε για το Odyssey είναι λίγο, καθώς δικαίως το έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο κορυφαία Assassin’s Creed όλων των εποχών. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι στον αρχαιοελληνικό κόσμο που θα σας μείνει αξέχαστο! Πιστέψτε μας ο open-world κόσμος του είναι τόσο μεγάλος που θα ασχολείστε με αυτό σε όλη τη διάρκεια των διακοπών σας!

World of Warcraft

Τι και εάν έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από το release του, το World of Warcraft της Blizzard είναι το game που έβαλε τις βάσεις για το είδος των MMORPG. Το WoW εξακολουθεί να διαθέτει μια πανίσχυρη community και πρόκειται για ένα πραγματικό «ταξίδι» σε έναν ξεχωριστό κόσμο φαντασίας. Είτε solo, είτε με παρέα, η γη του Azeroth σας περιμένει για να την εξερευνήσετε!

The post Gaming on the go; 5+1 PC games που θα απολαύσεις στο Dell G5 5500! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα