Fan του gaming on the go; 5+1 PC games που θα απολαύσεις στο Dell XPS 13 9300!

H Dell δεν ανήκει τυχαία ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο κόσμο, καθώς όλα τα PC που φέρουν την υπογραφή της, διακρίνονται για τις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Μάλιστα, στη κατηγορία των laptops η Dell, διαθέτει μια τεράστια γκάμα από laptops, τα οποία μπορούν να καλύψουν όλες τις κατηγορίες των χρηστών ακόμη και τους… gamers που είναι

γνωστό ότι ανήκουν ανάμεσα στους πιο απαιτητικούς χρήστες! Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε το νέο ultra-thin laptop της γνωστής εταιρείας, XPS 13 9300, το οποίο μπορεί ναι μεν να απευθύνεται σε ένα πιο επαγγελματικό κοινό, αλλά μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί και μια εξαιρετική λύση για να απολαύσετε ορισμένα από τα πιο cool PC games που κυκλοφορούν και τα οποία δίνουν μια νέα διάσταση στην έννοια του: “gaming on the go”.

Κοιτάζοντας το Dell XPS 9300 με τις compact διαστάσεις του και το αλουμινένιο frame του δε γίνεται να μην το ερωτευθείς. Πανάλαφρο, καθώς είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ανθρακονήματα και υαλονήματα, αλλά και ανθεκτικό γυαλί από Gorilla Corning Glass που αγκαλιάζει το 13.4 ιντσών display, είναι νομίζουμε ότι πρέπει για τους gamers που αναζητούν ένα super portable laptop. Αποτελώντας το λεπτότερο, αλλά και πιο φινετσάτο laptop της Dell (τα bezels του είναι… ανύπαρκτα) είναι εμφανές ότι το XPS 9300 είναι ιδανικό και για gaming εν κινήσει! Με επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel Core και RAM configurations που ξεκινούν από τα 4GB και φτάνουν μέχρι τα 32GB (LPDDR4X), αλλά και M.2 solid-state drive (με χωρητικότητα που φτάνει μέχρι  τα 2ΤΒ) για ασύλληπτες ταχύτητες, το Dell XPS 13 9300 είναι ικανό να προσφέρει μοναδικές gaming εμπειρίες, εκτός από το να αποτελεί ένα επαγγελματικό laptop για καθημερινή χρήση.

Κι επειδή τώρα που έχει φτάσει το καλοκαίρι και όσο να ναι ένα ευέλικτο και σούπερ φορητό laptop όπως το XPS 13 9300 είναι ότι πρέπει και δεν μπορεί να καθίσει στο σπίτι, σας έχουμε 5+1 games, τα οποία μπορείτε να «λιώσετε» στο ultra-thin laptop της Dell, είτε βρίσκεστε στο πλοίο, είτε στην ξαπλώστρα στη παραλία, είτε απλώς όταν περιμένετε το αμόρε σας να ετοιμαστεί για την βραδινή σας έξοδο σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά…

Fortnite

Είναι νομίζουμε το game «φαινόμενο», το οποίο έχει συγκλονίσει εκατομμύρια gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Καταιγιστική δράση, σασπένς και tactical gameplay που κόβει την ανάσα, με το Battle Royale shooter της Epic, μπορείτε να παίζετε… για μια αιωνιότητα!

Command & Conquer: Remastered

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με… χιλιάδες αναμνήσεις! H σειρά Command & Conquer έχει καταφέρει να κλέψει τη φαντασία εκατομμυρίων gamers από όλο τον κόσμο, διαμορφώνοντας τη μορφή των real-time strategy για πολλά χρόνια. Τώρα μπορείτε να παίξετε το αρχικό παιχνίδι μαζί με το Red Alert (μαζί με όλα τα expansions τους), σε μία συναρπαστική remastered έκδοση.

Civilization VI

Έχετε ακούσει ποτέ για την ασθένεια του… «one more turn»; Ε λοιπόν, στη θρυλική σειρά του Sid Meier (η οποία αισίως έφτασε στο 6ο της κεφάλαιο), αναλαμβάνετε τη τύχη ενός πολιτισμού και τον καθοδηγείτε μέσω τη ροή της ιστορίας, είτε εφαρμόζοντας τις αρετές της διπλωματίας του πολιτισμού, είτε ακολουθείτε το μονοπάτι του πολέμου. Must-have για όλους τους fans των strategy!

Minecraft

Μπορεί αρχικά να μην γεμίζει το μάτι εξαιτίας του κάπως ιδιαίτερου pixelated retro κόσμου του, ωστόσο το γεγονός ότι δίνει τη δυνατότητα στη δημιουργική σας φαντασία να… οργιάσει, αναμφίβολα πρόκειται για το πιο ισχυρό ατού του εν λόγω world-building game! Είναι τόσο εθιστικό που θα ασχολείστε με αυτό για άπειρες ώρες.

Half-Life 1&2

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο ιστορικά games όλων των εποχών. Η Valve έδωσε πνοή σε έναν post-apocalyptic κόσμο που ακόμη και σήμερα 2 δεκαετίες από το release του προκαλεί ανατριχίλα. Εντυπωσιακό story, τρελή αγωνία και εμβληματικοί χαρακτήρες και τα δύο Half-Life είναι… δύο τίτλοι που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή κανενός gamer που σέβεται τον εαυτό του.

World of Warcraft

Τι και εάν έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από το release του, το World of Warcraft της Blizzard είναι το game που έβαλε τις βάσεις για το είδος των MMORPG. Το WoW εξακολουθεί να διαθέτει μια πανίσχυρη community και πρόκειται για ένα πραγματικό «ταξίδι» σε έναν ξεχωριστό κόσμο φαντασίας. Είτε solo, είτε με παρέα, η γη του Azeroth σας περιμένει για να την εξερευνήσετε!

Το Dell XPS 13 9300, όπως και τα υπόλοιπα εκπληκτικά προϊόντα της Dell μπορείτε να τα βρείτε στο Dell Exclusive Store.

The post Fan του gaming on the go; 5+1 PC games που θα απολαύσεις στο Dell XPS 13 9300! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα