GTA V. Οι επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας για Xbox One, PS4 και PC!

H Rockstar ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τις ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσει το GTA V! Η πολυαναμενόμενη remastered έκδοση του πετυχημένου Grand Theft Auto V θα είναι διαθέσιμη για PlayStation 4 και Xbox One στις 18 Νοεμβρίου, ενώ οι PC gamers, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν λιγάκι παραπάνω… μέχρι τις 27 Ιανουαρίου του 2015!

Στην

ίδια ανακοίνωση η Rockstar αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στο τι θα προσφέρει η αναβαθμισμένη έκδοση του GTA V, καθώς οι νέες προσθήκες στα γραφικά θα κάνουν τον τίτλο πραγματικά ακόμη πιο eye-candy, ενώ και το gameplay θα υποστεί αρκετές αλλαγές που θα καθιστούν την συνολική εμπειρία παιχνιδιού του Grand Theft Auto V ακόμη πιο πλούσια! Ειδικότερα, η updated version του GTA θα ξεχωρίζει για το πιο μακρινό draw distance, τα νέα όπλα και οχήματα, την ύπαρξη περισσότερων ζώων, αλλά και για το εντονότερο traffic και την πυκνότερη βλάστηση. Επίσης, οι developers της Rockstar έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά στoυς τομείς των weather και damage effects, παρέχοντας έτσι ένα πιο ρεαλιστικό οπτικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, οι ενδιαφέρουσες αλλαγές δεν σταματούν μόνο εδώ, καθώς το αναβαθμισμένο GTA V για Xbox One, PS4 και PC θα διαθέτει νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς (φτάνοντας τους 17 συνολικά), οι οποίοι θα προσφέρουν 100 νέα μουσικά κομμάτια και πολλά φρέσκα DJ mixes. Παράλληλα, οι gamers που θα προπαραγγείλουν το GTA V θα πάρουν ως “δώρο” 1.000.000 δολάρια, τα οποία θα μπορούν στη συνέχεια να τα ξοδέψουν στο single-player campaign και στο Grand Theft Auto: Online. Επιπλέον, αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στο on-line κομμάτι, καθώς το player count θα αυξηθεί στους 30 παίκτες (στο PS4 και Xbox One), ενώ όλα τα gameplay και content updates που έχει δημιουργήσει η Rockstar, από την έναρξη του GTA: Online μέχρι σήμερα, θα περιλαμβάνονται επίσης στην updated version του GTA V.

Τέλος, όσοι είχαν το παιχνίδι σε κονσόλες της προηγούμενης γενίας θα μπορούν με ευκολία να μεταφέρουν τα online profile τους. Η Rockstar κυκλοφόρησε επίσης και ένα ολοκαίνουργιο trailer που είναι βέβαιο ότι θα σας ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη για το GTA V. Δείτε το παρακάτω και θαυμάστε επίσης τα καταπληκτικά screenshots από τον κόσμο του πολυαναμενόμενου GTA V.



The post GTA V. Οι επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας για Xbox One, PS4 και PC! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα