Kalypso Bundle: 4 strategy με ένα δολάριο!

Τα Humble Bundles συνεχίζονται, αυτή την φορά με ένα πακέτο strategy από την Kalypso! To πακέτο λέγεται Kalypso 2, καθώς είναι το δεύτερο πακέτο που διοργανώνει η εταιρεία. Το minimum ποσό που μπορείτε να δώσετε είναι ένα δολάριο (περίπου 75 σεντς του ευρώ δηλαδή μόνο) και σας εξασφαλίζει τα εξής παιχνίδια: Grand Ages: Rome – Gold Edition, Imperium Romanum – Gold Edition, Airline Tycoon 2 και το εξαιρετικό Disciples III:

Gold Edition! Καλό θα είναι, αν το αντέχει η τσέπη σας, να δώσετε και κάτι παραπάνω, καθώς τα κέρδη πηγαίνουν κατευθείαν στους developers και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Μπορείτε εσείς να ορίσετε το ποσοστό που πηγαίνει σε κάθε φορέα.

Αν δώσετε παραπάνω από το μέσο όρο των υπόλοιπων αγοραστών (αυτή τη στιγμή είναι στα 4 δολάρια, δηλαδή περίπου 3 EUR), θα πάρετε και τα Operations: European Campaign, Patrician III και Patrician IV. Αν δώσετε εννέα δολάρια (περίπου 7 EUR), στο πακέτο θα συμπεριληφθούν και τα Omerta: City of Gangsters και Port Royale 3. Ό,τι από όλα αυτά μπορείτε να υποστηρίξετε οικονομικά, είναι μια πολύ καλή λύση για φτηνά ψώνια ποιοτικών strategy. Στην «χειρότερη» περίπτωση, βάζετε στην βιβλιοθήκη σας 4 παιχνίδια για εβδομήντα λεπτάκια μόνο.

The post Kalypso Bundle: 4 strategy με ένα δολάριο! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα