Free στο Epic το off-road racing: MudRunner και ετοιμαστείτε να κυλιστείτε στη λάσπη!

Μία ακόμη Πέμπτη και φυσικά το Epic Games Store δεν θα μπορούσε να μας αφήσει χωρίς το free game της εβδομάδας! Εάν λοιπόν σας αρέσουν τα κάπως διαφορετικά… racing και δεν έχετε πρόβλημα να οδηγήσετε ένα off-road όχημα μέσα στο χώμα, στο χιόνι και στη λάσπη, τότε το MudRunner είναι βέβαιο ότι δημιουργήθηκε για εσάς! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

μπορείτε να οδηγήσετε μια μεγάλη ποικιλία από οχήματα (19 all-terrain vehicles διαθέσιμα), σε μία προσπάθεια να φέρετε μια σειρά από απαιτητικά objectives, τα οποία θα προκαλέσουν τα αντανακλαστικά σας!

Με έναν χάρτη και την πυξίδα να σας οδηγεί και ένα βίντσι και με μόνο σύμμαχο τα αντανακλαστικά και τις ικανότητες  σας, αναμφίβολα με το MudRunner θα βιώσετε την πιο τέλεια off-road εμπειρία οδήγησης. Τόσο τα visuals όσο και τα physics ξεχωρίζουν για τα εντυπωσιακά επίπεδα ρεαλισμού που προσφέρουν, ενώ το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα για να παίξετε είτε σε solo mode, είτε σε multiplayer, επιτρέποντας ακόμη και co-op έως και 4 παίκτες. Ιδανικό για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και το… κυριότερο είναι εντελώς free από το Epic Games Store, οπότε θα ήταν κρίμα και άδικο να μην το προσθέσετε στη gaming library σας.

The post Free στο Epic το off-road racing: MudRunner και ετοιμαστείτε να κυλιστείτε στη λάσπη! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα