E3 2017 – Συναρπαστικό multiplayer trailer για το Call of Duty: WWII!

Το trailer του Call of Duty: WWII στη φετινή E3 που προβλήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της Sony, ήταν κάτι πραγματικά το αξιοσημείωτο. Το «φρέσκο» trailer επικεντρώθηκε στο multiplayer κομμάτι του πολυαναμενόμενου shooter, και αν το παιχνίδι θυμίζει έστω και λίγο αυτό που είδαμε, εγώ θα είμαι ευχαριστημένη. Δυναμική μουσική, στρατιώτες που φτάνουν στο πεδίο της μάχης με αλεξίπτωτα, retro

όπλα και εξαιρετική ατμόσφαιρα είναι μερικά από τα στοιχεία του συγκεκριμένου reveal, το οποίο μας προετοιμάζει για μεγάλες στιγμές.

Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει την κατάρα των dislikes που τραυμάτισε την εικόνα του προηγούμενου game της σειράς, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε το λες και λίγο. Εκτός από τον δυναμικό χαρακτήρα του multiplayer, οι δημιουργοί της SledgeHammer Games υπόσχονται μεγαλύτερο βάθος στην ιστορία και στα κίνητρα των παικτών, κι εμείς ελπίζουμε ότι το παιχνίδι θα μας μεταφέρει σε ένα επικό πεδίο μάχης γεμάτο νοσταλγία. Ακόμα βέβαια κι αν όλα τα άλλα αποτύχουν, θα υπάρχουν flamethrowers, οπότε το αποτέλεσμα δε μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι κακό! Το Call of Duty: WWII θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου φέτος για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ οι gamers που θα επιλέξουν να το παραγγείλουν από τώρα (pre-order) θα συμμετέχουν και στην closed beta που θα ξεκινήσει (για PlayStation 4 τουλάχιστον) στις 25 Αυγούστου!

The post E3 2017 – Συναρπαστικό multiplayer trailer για το Call of Duty: WWII! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα