E3 2017 – Detroit: Become Human και οι δημιουργοί του Heavy Rain δίνουν ρέστα!

Το Detroit: Become Human είναι σίγουρα ένας τίτλος που συγκεντρώνει εδώ και πολύ καιρό πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς πίσω από την ανάπτυξη του βρίσκεται η Quantum Dream, η εταιρεία που στο παρελθόν μας έχει δώσει τα εκπληκτικά Heavy Rain

και Beyond: Two Souls. To Detroit: Become Human πρόκειται για ένα neo-noir sci-fi game, που τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στο κοντινό μέλλον σε ένα Detroit όπου η τεχνολογία κυριαρχεί.

Το παιχνίδι πραγματεύεται την επανάσταση μίας ομάδας ανδροειδών ενάντια στο γένος των ανθρώπων και μία πρώτη γεύση από αυτό πήραμε στο Paris Games Week του 2015. Πηγή έμπνευσης του εν λόγω αρκετά φιλόδοξου project θεωρείται το Kara, ένα tech demo που πραγματικά όταν κυκλοφόρησε κέρδισε την προσοχή των gamers (κι όχι μόνο). Στο πρόσφατο trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Sony E3 2017 press conference γνωρίσαμε τον Marcus, το νέο playable χαρακτήρα που θα μπορούν να κατευθύνουν οι gamers. Όλο το ζουμί με το Detroit: Become Human είναι η ύπαρξη μίας διακλαδωμένης αφήγησης, η οποία θα επηρεάζεται και θα μεταβάλλεται εξ’ ολοκλήρου από τις αποφάσεις και τις επιλογές του παίκτη. Ενδεικτικό του πόσο μεγάλη σημασία αποδίδεται στο εξαιρετικά πολύπλοκο story είναι ότι ο director του παιχνιδιού, Dave Cage, χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια για να ολοκληρώσει την συγγραφή του story. Το Detroit: Become Human είναι από τα ισχυρότερα exclusives που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή και το trailer του αποδεικνύει γιατί ανήκει ανάμεσα στα πιο φιλόδοξα games όλων των εποχών.

The post E3 2017 – Detroit: Become Human και οι δημιουργοί του Heavy Rain δίνουν ρέστα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα