E3 2017 – Όλα τα παιχνίδια της Bethesda και τα trailers τους!

Ακόμα και σε μία τυπική μέρα έχουν ενδιαφέρον οι ανακοινώσεις της Bethesda, πόσο μάλλον στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης gaming. Μόλις σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκε το pre-show event της εταιρείας. Ο απολογισμός… πολύ ωραία πράγματα, άλλα αναμενόμενα και άλλα ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις! Σε κάθε περίπτωση για τη Bethesda μιλάμε, της οποίας τα videogames έχουν «καταστρέψει» τον ελεύθερο χρόνο μας, και μαντέψτε – οι νέοι της τίτλοι θα κάνουν ακριβώς το ίδιο!

Skyrim για Nintendo

Switch

Ένα από τα πιο δημοφιλή RPG έρχεται στην κονσόλα της Ninty, για να σπάσει τη «μονοτονία» των JRPG! Πρόκειται για την πλήρη έκδοση, περιλαμβάνοντας και τα μεγάλα DLC, Dawnguard, Hearthfire και Dragonborn. Ως νέο περιεχόμενο θα έχει τη στολή του Link (από τα Zelda games), θα είναι συμβατό με χειρισμό μέσω αισθητήρα κίνησης, ενώ θα υποστηρίζει και το οικοσύστημα amiibo της Nintendo.

Fallout 4 VR και Doom VFR

Νέοι καιροί, νέα… trends, με το VR να είναι ένα από τους μπροστάρηδες, οπότε η Bethesda δεν θα μπορούσε να το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Τόσο η τελευταία προσθήκη του Doom, όσο και το Fallout 4 θα λάβουν υποστήριξη για VR. Το Doom VFR το θεωρούμε ένα straightforward project, όμως για τον χειρισμό σε ένα τόσο περίπλοκο παιχνίδι όσο το Fallout 4 θέλουμε να δούμε demo πριν πανηγυρίσουμε!

Quake Champions

Όχι, δεν μάθαμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το νέο εδώ αφορά την προσθήκη ενός χαρακτήρα στο δημοφιλές multiplayer FPS. Δεν είναι άλλος από τον B.J. Blazkowicz (προφέρεται Μπλάτσκοβιτς). Ελπίζουμε ότι θα έχει τη badass εμφάνιση από το τελευταίο Wolfenstein game!

Elder Scrolls Legends

Μπόλικο νέο περιεχόμενο έρχεται στο mobile παιχνίδι καρτών από τον κόσμο των Elder Scrolls. Την αρένα Chaos, το σεναριακό Dark Brotherhood, νέα τουρνουά, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο expansion με την ονομασία Heroes of Skyrim! Θυμίζουμε ότι αναμένεται στα τέλη του μήνα για Android και iOS.

Dishonored: Death of the Outsider

Μην είναι sequel; Μην είναι DLC; Κάπου στη μέση… Θα είναι ένα expansion αλλά με αυτόνομη υπόσταση (standalone), χωρίς δηλαδή να απαιτεί την ύπαρξη του Dishonored 2 για να παίξετε. Το σενάριο τοποθετείται χρονικά ενδιάμεσα στο story του πρώτου παιχνιδιού. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Daud και η Billie Lurk, δύο ασασίνοι που θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν τον Outsider, ένα υπερφυσικό ον που χάρισε ειδικές ικανότητες τόσο σε εκείνους όσο και στους βασικούς ήρωες των δύο βασικών παιχνιδιών. Αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου προς 30€.

Evil Within 2

Το πρώτο Evil Within ήταν ένα παιχνίδι που συνδύαζε horror, survival και stealth με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το sequel μοιάζει αισθητά εξελιγμένο, με περισσότερη έμφαση στην υπόθεση, στην ατμόσφαιρα, αλλά και στα σουρεαλιστικά εφέ! Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανένα Wolfenstein που να μη μου αρέσει, όποια κατεύθυνση και αν έχει πάρει μέχρι τώρα! Η συνέχεια του τελευταίου reboot (γιατί μόνο έτσι ερμηνεύεται το «2») θα έχει για μία ακόμα φορά ως κεντρικό ήρωα τον B.J. Blazkowicz. Επίσης για μία ακόμα φορά βρισκόμαστε σε ένα σκηνικό όπου οι Ναζί έχουν κερδίσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όμως τώρα η υπόθεση τοποθετείται στο 1961, και όχι στην Ευρώπη αλλά στην Αμερική (Man in the High Castle, anyone…?). Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου.

Elder Scrolls Online: Morrowind

Εντάξει, γι’αυτό σας έχουμε γράψει ήδη όσα πρέπει να ξέρετε, μεταξύ άλλων ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει, οπότε μπορείτε να μάθετε τα πάντα γι’αυτό… εκ πείρας! Διαβάστε εδώ, εκεί, πέρα και δώθε.

Creation Club

Η πιο πρωτότυπη και εντυπωσιακή ανακοίνωση όμως δεν ήταν κάποιο νέο παιχνίδι. Αντίθετα αφορούσε το Creation Club, μία νέα πλατφόρμα ανάπτυξης και διανομής περιεχομένου. Ανεξάρτητοι developers θα δημιουργούν νέο περιεχόμενο, όπως όπλα, ενδυμασίες, τοποθεσίες, χαρακτήρες, skills, εχθρούς, mounts, αλλά και νέα game modes. Κατόπιν, αυτό το περιεχόμενο θα ελέγχεται από τη Bethesda ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης συμβατότητα του με τα παιχνίδια και τα saves. Η αγορά περιεχομένου θα γίνεται με credits, που μπορείτε να αποκτήσετε στο Steam, στο Playstation Network και στο Xbox Live. Αρχικά θα υποστηρίζεται δημιουργία και διανομή μόνο για τα Skyrim και Fallout 4.

The post E3 2017 – Όλα τα παιχνίδια της Bethesda και τα trailers τους! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα