E3 2017 – Assassin’s Creed Origins κάνει το ντεμπούτο του και φαίνεται… «διαφορετικό»!

Ύστερα από μπόλικες διαρροές, η Microsoft E3 Conference είχε το καλύτερο ορεκτικό που θα συνόδευε την αποκάλυψη του Xbox One X και αυτό το ορεκτικό άκουγε στο όνομα Assassin’s Creed Origins. Για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε actual gameplay και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που το Origins μοιάζει όπως τα υπόλοιπα Assassin’s Creed games, ωστόσο καταφέρνει να μεταδώσει μία αίσθηση διαφορετικότητας.

Την παρουσίαση του παιχνιδιού πραγματοποίησε Jean Guesdon (Creative Director της Ubisoft) ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι η Αρχαία Αίγυπτος (περίπου 3000 χρόνια στο παρελθόν) αποτελεί το ιδανικότερο setting για ένα Assassin’s game.

Στο παιχνίδι οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Bayek και ουσιαστικά γίνονται μάρτυρες της πρώτης δημιουργίας του αρχαίου τάγματος των ασσασσίνων. Το παιχνίδι έδειχνε να ξεχωρίζει για τη «ζωντάνια» του, ενώ όπως αποκάλυψε ο creative director του παιχνιδιού, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση του RPG στοιχείου, χωρίς ωστόσο να απουσιάζει το κλασικό stealth-based gameplay στο οποίο μας έχει «συνηθίσει» η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών. Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του gameplay δείχνει να παίζει το εκπαιδευμένο γεράκι σας που χρησιμεύει για να κάνει scout σε μία περιοχή, ανιχνεύοντας τους διάφορους κινδύνους… Όπως έγινε γνωστό το Origins είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 27/10/2017 και μπορείτε να πάρετε μία γεύση από αυτό στα trailers που ακολουθούν…

The post E3 2017 – Assassin’s Creed Origins κάνει το ντεμπούτο του και φαίνεται… «διαφορετικό»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα