EA PLAY @E3 – Star Wars Battlefront 2, νέο gameplay trailer για τον «βασιλιά»!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο τίτλος που έκλεψε την παράσταση στο EA Play 2017 και που δικαιολογημένα τράβηξε όλα τα φλας πάνω του δεν ήταν άλλος από το Star Wars: Battlefront 2. Με παρουσιάστρια την star του παιχνιδιού Janina Gavankar (η οποία θα υποδυθεί την Commander του Imperial Inferno Squad, ονόματι Iden Versio)

μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή τη φορά το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα στο νέο gameplay trailer είδαμε να πρωταγωνιστούν ορισμένοι από τους πιο εμβληματικούς ήρωες του Star Wars universe όπως είναι ο Yoda, Ο Chewbacca και ο αξεπέραστος φυσικά Darth Maul.

Ως γνωστόν το Star Wars Battlefront θα συνδυάζει όλες τις γενιές του κόσμου που επινόησε ο George Lucas, ενώ στο live multiplayer gaming session που έτρεξε κατά τη διάρκεια του event είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ορισμένους από τους διασημότερους Pro gamers να μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως. Το battleground που επιλέχθηκε ήταν ο πλανήτης Naboo και η πρωτεύουσα του Theed και εκεί είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον στρατό των Clone Troopers να μάχεται ανελέητα ενάντια στα droids των Separatists. Troopers με διαφορετικές classes, tanks, starfighters και φυσικά Hero Units έδωσαν ρεσιτάλ, με τον Darth Maul (ναι καλά το καταλάβατε) να πετσοκόβει με το Double lightsaber του ότι κινείται. Πέραν του multiplayer footage που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, το πιο ευχάριστο νέο αναφορικά με το Battlefront 2 είχε να κάνει με τη νέα φιλοσοφία πλέον που ακολουθείται στα DLC, οπού η Janina στη διάρκεια της παρουσίασης ξεστόμισε την μαγική λέξη: «FREE» και στο special videάκι που προβλήθηκε ο John Boyega (Finn) ανακοίνωσε ότι λίγο μετά την κυκλοφορία του Battlefront 2 οι πρώτοι δύο ήρωες (Finn και Captain Phasma) που θα προστεθούν με την μορφή DLC θα είναι εντελώς δωρεάν (η EA άκουσε τους gamers που είχανε μπουχτίσει με τα απανωτά paid DLC’s στο πρώτο game της σειράς)!

Αν και το παράπονο μας είναι ότι δεν μάθαμε περισσότερα για το story, κάτι που μάλλον θα γίνει στο επερχόμενο GamesCom, ωστόσο δεν το κρύβουμε ότι το Battlefront 2 δείχνει ακόμη και 5 μήνες πριν την κυκλοφορία του (17 Νοεμβρίου του 2017) αρκετά polished και είναι έτοιμο να γεμίσει τα κενά που άφησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Στο gameplay trailer που ακολουθεί θα δείτε εντυπωσιακές σεκάνς τόσο από το multiplayer όσο και από το single player… Enjoy!

The post EA PLAY @E3 – Star Wars Battlefront 2, νέο gameplay trailer για τον «βασιλιά»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα