Darkborn: όταν οι άνθρωποι είναι τα πραγματικά τέρατα!

Είναι η εποχή που ανατρέπονται στερεότυπα, και τα παιχνίδια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της τάσης. Αυτή τη γραμμή ακολουθεί και ο νέος φιλόδοξος τίτλος της Outsiders. Γνωστό μέχρι πρόσφατα ως Project Wight, το Darkborn ακολουθεί την ιστορία μίας οικογένειας τεράτων. Βρισκόμενοι στο επίκεντρο των παιχνιδιών εξουσίας των ανθρώπων, σκοτώνονται στα χέρια τους, και παραμένει ζωντανό μόνο ένα από τα παιδιά τους. Αυτό το ρόλο αναλαμβάνετε εσείς, με στόχο να μεγαλώσετε, να αποκτήσετε δύναμη και ικανότητες, ώστε να εκδικηθείτε τους βάρβαρους

ανθρώπους που σκότωσαν τους δικούς σας ως μέρος μίας τελετής.

Από το 15-λεπτο gameplay video φαίνεται ότι οι developers έχουν ρίξει πολλή σκέψη και προσοχή, και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό, αφού το pre-alpha δείγμα φαίνεται ήδη φοβερό! Παίζετε σε προοπτική πρώτου προσώπου, σε μία περιοχή και εποχή που θυμίζει την κουλτούρα των Βίκινγκς. Μεγάλο ρόλο παίζει το stealth, ειδικά όταν είστε ακόμα μικρός και αδύναμος, ώστε να αποφεύγετε εχθρούς, να κάνετε stealth kills, κτλ. Ως ενήλικο τέρας όμως… έρχονται τα ωραία, με αποκεφαλισμούς, διαμελισμούς, ξερίζωμα καρδιάς, κατασπάραξη σάρκας, κ.α. Πολύ καλός φαίνεται να είναι και ο μηχανισμός gliding, που σας επιτρέπει να πέφτετε με ασφάλεια από μεγάλα ύψη (αλλά όχι να πετάτε), χάρη στα φτερά σας. Μία ωραία οπτική λεπτομέρεια είναι πως ακόμα και σε πρώτο πρόσωπο, φαίνονται τα τερατώδους μορφής χέρια σας, όταν κινείστε κοντά στο έδαφος, σα να μπουσουλάτε.

Σύμφωνα με τους developers πάντως, αλλά και με όσα είδαμε στο βίντεο, η υπόθεση θα αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, και δεν θα είναι απλώς «σάλτσα». Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη, ή έστω εκτιμώμενη, ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως η Outsiders επιβεβαιώνει πως θα το δούμε πρωτίστως σε PC και αργότερα σε κονσόλες. Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει να είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλουμε να δούμε από κοντά με την πρώτη ευκαιρία!

The post Darkborn: όταν οι άνθρωποι είναι τα πραγματικά τέρατα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα