Cyberpunk 2077: Δημοπρατήθηκε ο πηγαίος κώδικας του, αφού πρώτα περιήλθε στα χέρια των hackers!

Τελικά, η περίπτωση του Cyberpunk 2077 δεν μπορεί να εξηγηθεί με βάση τα λογικά μέτρα αλλά με γνώμονα τη… μεταφυσική, καθώς μάλλον κάποιοι έχουν “ματιάσει” την CD Projekt Red. Ύστερα λοιπόν από τα αναρίθμητα bugs και το φιάσκο που  προκάλεσε τη δικαιολογημένη γκρίνια παικτών και επενδυτών, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα… Πρόσφατα, hackers κατάφεραν να εισβάλλουν στα συστήματα της πολωνικής

εταιρείας και να κλέψουν τον πηγαίο προγραμματιστικό κώδικα του Cyberpunk 2077!

Και αυτό βέβαια δεν ήταν το μόνο «κακό» που βρήκε την CDPR, καθώς οι hackers δεν παρέλειψαν βάλουν τον κλεμμένο κώδικα σε δημοπρασία στο dark web (μαζί επίσης με τμήματα του κώδικα του The Witcher 3)! Σύμφωνα με το μήνυμα που ανέβασαν οι ίδιοι οι hackers, η δημοπρασία ξεκίνησε στο 1 εκατομμύριο δολάρια και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι κατέθεσαν προσφορές, οι οποίες έφταναν μέχρι και τα… 7 εκατομμύρια! Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε σε ποιανού τα χέρια περιήλθε ο προγραμματιστικός κώδικας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η ίδια η CD Projekt Red να τα έσκασε χοντρά για να τον πάρει ξανά πίσω (αν και σε σχετικό tweet είχαν διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν σε εκβιασμούς). Οι hackers ανέφεραν ότι μετά την πώληση δεν έχουν καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσουν ξανά τον κώδικα του παιχνιδιού. Ένα ευχέλαιο και… γρήγορα!     

The post Cyberpunk 2077: Δημοπρατήθηκε ο πηγαίος κώδικας του, αφού πρώτα περιήλθε στα χέρια των hackers! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα