Creative Sound BlasterX H7 T.E. Review: «Ονειρεμένο gaming headset»!

H gaming σειρά Sound BlasterX που φέρει την υπογραφή της ιστορικής Creative όπως έχουμε δει και στο παρελθόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μοναδική ποιότητα, τα εξαιρετικά specs και φυσικά τις ανεπτυγμένες επιδόσεις. Το νέο line-up των Sound BlasterX περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα gaming peripherals που ξεκινούν από gaming headsets και gaming mice και φτάνει μέχρι ηχεία και sound bars, καλύπτοντας έτσι στο «full» τις ανάγκες όλων των gamers. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τα gaming ακουστικά Sound BlasterX

H7 Tournament Edition, μία premium πρόταση στον συγκεκριμένο τομέα η οποία όπως θα δείτε και στο review που ακολουθεί εκτοξεύει την ακουστική εμπειρία σας στα ύψη!

Πρώτες εντυπώσεις!

Παρατηρώντας ακόμη και τη συσκευασία του Sound BlasterX H7 Tournament Edition η premium κατεύθυνση που έχει δώσει στο gaming headset της η Creative φωνάζει από χιλιόμετρα μακριά. Μέσα στο κουτί όλα είναι περιποιημένα και σίγουρα αμέσως το στοιχείο που σού κάνει εντύπωση είναι ότι η γνωστή εταιρεία δεν έχει κάνει κανένα απολύτως συμβιβασμό στην ποιότητα που προσφέρει το Sound BlasterX H7. Συνδυάζοντας μεταλλικά και χαλύβδινα parts με ποιοτικό αλουμίνιο και ανθεκτικό πλαστικό, αλλά και τα σούπερ μαλακά μαξιλαράκια και το άνετο headband που έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν την απόλυτα ξεκούραστη εμπειρία στους gamers. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω gaming headset είναι πραγματικά πανάλαφρο.

Edgy εμφάνιση, ματ υφή και καθαρόαιμος gaming επιθετικός σχεδιασμός (με το χαρακτηριστικό φωτιζόμενο X insignia στα earcups να κλέβει την παράσταση) καθιστούν αναμφίβολα το H7 ένα επιβλητικό gaming headset, το οποίο είναι σχεδόν αδύνατον να μην συγκινήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Μάλιστα, η πρόταση της Creative μπορεί να συνδεθεί τόσο μέσω USB (για ανώτερο digital ήχο) σε PC/Mac και κονσόλες (Xbox 360, Xbox One και PlayStation 4) όσο και μέσω του κλασικού audio input 3.5mm jack (για analogue sound) σε χειριστήρια, smartphones, tablets και media devices.

Η Creative γνωρίζει ότι οι pro-gamers κοιτάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και είναι εμφανές ότι στο Sound BlasterΧ H7 Tournament Edition έχει βάλει όλη την τέχνη της. Πάρτε για παράδειγμα το χαρακτηριστικό ενισχυμένο καλώδιο της Creative, το οποίο είναι τόσο «ενισχυμένο» που δεν κόβεται με τίποτα! Εν συνεχεία το flexible αποσπώμενο noise-cancellation μικρόφωνο που ενισχύει και βελτιώνει την φωνή του gamer, ακόμη και σε «busy» game environments όπου μπορεί να επικρατεί πραγματικός πανικός (φανταστείτε να παίζετε Call of Duty και να επικρατεί o κακός χαμός και εσείς να πρέπει να «ακουστείτε» στους team mates σας). Παράλληλα, την προσοχή σου αμέσως κεντρίζει το inline remote control το οποίο δίνει τη δυνατότητα για πλήρη έλεγχο τόσο της έντασης του ήχου όσο και του μικροφώνου, ενώ εκεί υπάρχει και ένα button με τα basic controls του Play/Pause, ενώ επιπλέον χρησιμεύει και ως on/off button για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

Απόδοση στο maximum!

Ένα χαρακτηριστικό που κατατάσσει τα Sound BlasterX Η7 Tournament Edition ανάμεσα στα κορυφαία gaming headsets που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι άλλο από τους αναβαθμισμένους 50mm Full Spectrum drivers. Η τέλεια απόδοση, η εκπληκτική πιστότητα, το καθαρό μπάσο και η έμφαση που δίνεται ακόμη και στην παραμικρή ηχητική λεπτομέρεια καθιστούν ένα από τα top gaming ακουστικά στην κατηγορία του. Όσον αφορά για το θέμα της «ηχομόνωσης» που είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία ενός gaming session, το Sound BlasterX H7 παίρνει πραγματικά «άριστα», καθώς τα ear cups περικλείουν τα αυτιά του χρήστη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνεται αντιληπτός ακόμη και ο παραμικρός ήχος που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον.

H δυνατότητα για virtual 7.1 surround ήχο (όταν συνδέεται μέσω του USB port) είναι βέβαιο ότι η high-end πρόταση της Creative εκτοξεύει την ακουστική σας εμπειρία. Επιπλέον, οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το H7 Tournament Edition μέσω του ειδικού software BlasterX Acoustic Engine (για PC) δίνει τον απόλυτο έλεγχο στο παραγόμενο αποτέλεσμα στα χέρια του gamer, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει μία σειρά από παραμέτρους και να δημιουργήσει μία σειρά από audio profiles προσαρμοσμένα στις ανάγκες του. Επιπλέον, ένα βασικό πλεονέκτημα του H7 Tournament Edition (όταν συνδέεται στην USB) που σίγουρα θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των pro-gamers έχει να κάνει με το Χ-Plus sound signature, το οποίο προσφέρει μία σειρά από presets ρυθμίσεις ήχου για competitive games όπως είναι το Overwatch, το Counter-Strike: Global Offensive και DotA 2 που δίνουν τη δυνατότητα για αυτόματο σετάρισμα του headset χωρίς να απαιτούνται άλλες εγκαταστάσεις λογισμικού.

Το απόλυτο «Pro» gaming headset!

Το Sound BlasterX H7 Tournament Edition της Creative δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο high-end gaming headset. Εντυπωσιακά tech specs, ξεκούραστη εμπειρία ύστερα και από πολύωρη χρήση, πεντακάθαρος crystal-clear ήχος, τέλεια ηχομόνωση και λειτουργία μικροφώνου, αλλά και εξελιγμένo software που χαρίζει τον απόλυτο έλεγχο συνθέτουν τα κύρια χαρακτηριστικά ενός gaming headset που είναι πραγματικά «κορυφή». Με τιμή στην αγορά στα 159.99 ευρώ σίγουρα πρόκειται για μία λύση που αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω!

The post Creative Sound BlasterX H7 T.E. Review: «Ονειρεμένο gaming headset»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα