Casio: Νέα “old-school” έκδοση του A100 digital watch, αφιερωμένη στον Pac-Man!

Ο Pac-Man ανήκει ανάμεσα στις πιο εμβληματικές φιγούρες από τον κόσμο του gaming, ένας ήρωας που τον αναγνωρίζουν οι πάντες. Φυσικά, ο Pac-Man είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την video game culture των 80S, για αυτά και εάν σας αρέσουν τα vintage αντικείμενα, είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε το ρολόι που ετοίμασε η Casio,

το οποίο είναι αφιερωμένο στον θρυλικό ήρωα της Bandai Namco.

Το A100 digital watch διαθέτει σχεδιασμό εμπνευσμένο από το F-100 ένα επίσης ηλεκτρονικό ρολόι της ιαπωνικής εταιρείας που κυκλοφόρησε το 1978. Μάλιστα, το F100 είχε θεωρηθεί ως ένα από τα πιο high-tech ρολόγια της εποχής, το οποίο μάλιστα είχε φορεθεί από την Ripley (S. Weaver) στη μυθική ταινία Alien. Το A100WEPC ουσιαστικά αντιγράφει τον σχεδιασμό του προγόνου του, ενώ μάλιστα η πρόσοψη ουσιαστικά αντιγράφει την game screen του Pac-Man, μαζί με τα χαρακτηριστικά φαντασματάκια που δεν σταματούν να κυνηγούν τον δημοφιλή ήρωα. Το δε ΑW100WE μοντέλο που είναι η απλή έκδοση, είναι αδιάβροχο, διαθέτει stopwatch, ξυπνητήρι και λειτουργία auto-calendar.

Εάν ανήκετε στους φανατικούς φίλους του Pac-Man, σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο special-themed ρολόι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας, έναντι 110 δολαρίων.  

The post Casio: Νέα “old-school” έκδοση του A100 digital watch, αφιερωμένη στον Pac-Man! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα