Carmageddon – «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή!

To Carmageddon ανήκει στα πιο αμφιλεγόμενα games όλων των εποχών, καθώς όταν κυκλοφόρησε το 1997 κατάφερε να σοκάρει τους… πάντες, αποκτώντας βέβαια ένα cult status που το έκανε να μείνει στην ιστορία του gaming! Μετά το πρώτο game ακολούθησαν τρία ακόμη sequels, με το πιο πρόσφατο μάλιστα να εμφανίζεται το 2015 (Reicarnation).

Και επειδή από ότι φαίνεται το Carmageddon μεγαλώνει γερούς gamers, πολύ σύντομα αναμένεται να έχουμε περισσότερα νέα για τη συνέχεια της γνωστής σειράς!

Όπως έγινε γνωστό, η THQ Nordic ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της σειράς «Carmageddon» από την Stainless Games, με έδρα το Νιούπορτ της Μεγάλης Βρετανίας. Την εξαγορά θα διαχειριστεί η THQ Nordic AB, με έδρα το Κάρλσταντ της Σουηδίας, ενώ οι καθημερινές εργασίες (πωλήσεις και διανομή, διερεύνηση νέων εκδόσεων και περιεχομένου κτλ.) θα γίνεται από την THQ Nordic GmbH στη Βιέννη της Αυστρίας και/ή την www.handy-games.com GmbH στο Γκίμπελσταντ της Γερμανίας αντίστοιχα. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η είδηση είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του γνωστού franchise, καθώς είναι εμφανές ότι θα δουμέ νέα games του θεοπάλαβου racing στο άμεσο μέλλον!

The post Carmageddon – «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα