Η THQ Nordic απέκτησε τα δικαιώματα του κλασικού Carmageddon

Ώρα για Hit & Run.

H THQ Nordic, συνεχίζοντας το... ντεμαράζ απόκτησης IPs και στούντιο, ανακοίνωσε την αποκτησή των δικαιωμάτων του δημοφιλούς combat racing τίτλου Carmageddon. O εκκεντρικός τίτλος αρχικά κυκλοφόρησε το 1997 για PC, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων για το βίαιο περιεχόμενό του.Το βρετανικό συμβούλιο ταξινόμησης κινηματογράφου (που ήταν εκείνη την εποχή υπεύθυνο για την αξιολόγηση των παιχνιδίων στο Ηνωμένο

Βασίλειο) δεν επέτρεψε την κυκλοφόρια του τίτλου στην αρχική του μορφή και ανάγκασε την Stainless Games να αντικαταστήσει του ανθρώπους με zombies με πράσινο αίμα. Παρόλα αυτά, μετά απο δικαστικές διαμάχες, κυκλοφόρησε και η αρχική έκδοση του τίτλου.

Παρά τις αντιδράσεις, το Carmageddon σημείωσε τεράστια επιτυχία και ακολούθησαν τρεις -όχι και τόσο επιτυχημένες- συνέχειες, με τελευταία το Carmageddon: Recarnation το 2015 και την enchanced έκδοσή του για Playstation 4 και Xbox One, με τον υπότιτλο "Max Damage" ένα χρόνο αργότερα. Η THQ Nordic δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για το αν ένας νέος τίτλος Carmageddon είναι στα "σκαριά", αλλά με δεδομένη και την απόκτηση του φινλανδικού στούντιο BugBear Entertainment, που μας έδωσε το Wreckfest, μια ανακοίνωση πιθανόν να είναι κοντά. Άλλωστε, απο πλευράς THQ Nordic είναι πλέον αναμενόμενη η ανακοίνωση νέων τίτλων που αφορούν τα IPs που πρόσφατα απέκτησε. Να θυμίσουμε ότι μόνο φέτος, ο εκδότης έχει αποκτήσει τα δικαιώματα των Timesplitters, Second Sight, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Alone in the Dark και Act of War.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα