To FlatOut 4: Total Insanity κυκλοφορεί τον Μάρτιο και υπόσχεται… τρελό πανικό!

To FlatOut είναι ένα demolition derby racing franchise το οποίο μας έχει χαρίσει ορισμένες πραγματικά επικές σκηνές δράσης και έντασης. Για αυτό και το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς υπόσχεται να βαδίσει στο ίδιο πετυχημένο μοτίβο που κυκλοφορεί μέσα στον Μάρτιο του 2017 για PS4 και Xbox One. Ο τίτλος της Kylotonn, της ομάδας που βρίσκεται

πίσω από το WRC 6, συνδυάζει το feeling των προηγούμενων games της σειράς με πραγματικά επικά stunts που θα σας αφήσουν κυριολεκτικά άφωνους.

Με 27 customizable cars (περιλαμβάνει ορισμένα fan favorites), 20 tracks (στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος σε μία σειρά από racing events όπως derby racing, time trials, arenas, assault και carnage levels), ενώ το πλήρως καταστρεφόμενο περιβάλλον αποτελεί για μία ακόμη φορά το μεγάλο ατού του παιχνιδιού. Επίσης, στο FlatOut 4: Total Insanity ετοιμαστείτε για τον απόλυτο χαβαλέ με την επιστροφή του θρυλικού Stunt mode, στο οποίο θα γίνετε μάρτυρες των πιο εντυπωσιακών και επικίνδυνων ακροβατικών κόλπων. Τέλος, από το παιχνίδι δεν θα λείπουν και τα απαραίτητα multiplayer online modes, τα οποία σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες των gamers που θέλουν το κάτι παραπάνω μετά την ολοκλήρωση των single-player modes. Δείτε και το reveal trailer και ετοιμαστείτε για… τρελό πανικό!

The post To FlatOut 4: Total Insanity κυκλοφορεί τον Μάρτιο και υπόσχεται… τρελό πανικό! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα