BattleBlock Theater

Το BattleBlock Theater ανήκει στην κατηγορία των Xbox LIVE Arcade, που σημαίνει πως θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Στην πραγματικότητα μπορείς να σπαταλήσεις πάνω του άπειρες ώρες, σε αντίθεση με τα περισσότερα Arcades του Xbox, τα οποία συνήθως σου κρατάνε συντροφιά για λίγες μόνο ώρες.

Σενάριο και τα ρέστα

Το σενάριο του παιχνιδιού είναι όλα τα λεφτά! Είσαι ένα από

τα μικρά πλασματάκια που ταξιδεύουν με το πλοίο της φιλίας (Friend Ship :P), μαζί με τον Hatty Hattington, ο οποίος μοιάζει λίγο μεγαλύτερος από εσένα, και μάλλον είναι και ο καπετάνιος. Μετά από μια δυνατή καταιγίδα, ναυαγείς σε ένα νησί και πιάνεσαι αιχμάλωτος, εσύ και οι φίλοι σου, από… γάτες! Οι γάτες αυτές φαίνεται να είναι τεχνολογικά εξελιγμένες, ενώ το καπέλο που φοράνε στον φίλο Hatty, τον ελέγχει. Η φάση είναι πως για να επιβιώσεις, δίνεις «παραστάσεις» με θανατηφόρες δοκιμασίες, σε ένα θέατρο με θεατές όλες τις γάτες του νησιού!



Gameplay

Το BattleBlock Theater είναι ένα κλασικό 2D platform παιχνίδι, στο οποίο θα συναντήσεις γύρω στα 80 επίπεδα. Ο χειρισμός δεν γινόταν να είναι πιο απλός. Τρέχεις, πηδάς, ρίχνεις μπουνιές. Για να περάσεις κάθε επίπεδο πρέπει να μαζέψεις τουλάχιστον τρία διαμάντια μέσα στην πίστα, ενώ με αυτά μπορείς να ξεκλειδώσεις νέες «αμφιέσεις-κρατούμενους». Το βασικό mode, το Adventure, μπορείς να το παίξεις είτε μόνος είτε με κάποιο φίλο, ενώ στην Arena θα συναγωνιστείς -μέχρι και τέσσερις παίκτες- σε διάφορων ειδών ματσάκια. Η διασκέδαση όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς το παιχνίδι έρχεται μαζί με έναν Level Editor, στον οποίο μπορείς να δημιουργείς τις δικές σου πίστες. Μάλιστα μπορείς να φτιάχνεις playlists με διάφορες πίστες, τις οποίες μπορείς να μοιραστείς με άλλους παίκτες online. Το μόνο θεματάκι του είναι το σύστημα μάχης, το οποίο είναι λίγο στην τύχη –ευτυχώς που το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού δεν εστιάζει εκεί. :P

Και από εμφάνιση;

Το παιχνίδι είναι 2D και το όλο περιβάλλον θυμίζει κινούμενα σχέδια. Το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού όμως, είναι το άπειρο χιούμορ του –και όταν σου λέω χιούμορ, δε θα σταματήσεις να έχεις ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο όση ώρα θα παίζεις. Οι μονόλογοι, αλλά και όλα τα ενδιάμεσα βιντεάκια είναι ξεκαρδιστικά και δε θα βαρεθείς ούτε στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα