Asus ROG Phone και το mobile gaming αλλάζει ταχύτητα!

Το mobile gaming είναι μία πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση τόσο για τις κατασκευάστριες εταιρείες hardware όσο και για τους game developers που βλέπουν σε αυτό έναν νέο δρόμο που θα τους αφήσει να αυξήσουν τα κέρδη τους! H Asus που μέσω του sub-brand της, RoG (Republic of Gamers) παίζει δυνατά στον χώρο των gaming peripherals έχει από το καλοκαίρι στα σκαριά

ένα gaming phone που είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans του είδους!

Το State-of-the-art ROG Phone πρόκειται για ένα πραγματικά παντοδύναμο smartphone που ενσωματώνει Snapdragon 845 processor, ένα νέο σύστημα ψύξης, οθόνη με refresh rate 90 Hz και υποστήριξη HDR, αλλά και το X Mode option που προσφέρει βελτιστοποίηση επιδόσεων. Ειδικότερα, το Asus ROG Phone προσφέρει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση που φτάνει τα 2160×1080 pixels και τεχνολογία AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 845 χρονισμένο στα 2.96Ghz, 8GB RAM, 128 ή 512GB αποθηκευτικού χώρου, dual camera 12+8MP, selfie camera 8MP, διπλά εμπρόσθια ηχεία, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς και μπαταρία 4.000mAh.

Επίσης, έρχεται με τα επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα «ultrasonic AirTrigger» στις πλευρές του ROG phone σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε την εκτέλεση ενεργειών στο παιχνίδι. Διαθέτει ακόμη jack ακουστικών 3.5mm, ενώ θα το υποστηρίξουν μία σειρά από αξεσουάρ με στόχο τη βελτιστοποίηση της gaming εμπειρίας που προσφέρει. Ανάμεσά τους ένα gamepad από την Gamevice που διαθέτει joystick και ένα ακόμη με οθόνη 6 ιντσών 1080p και ενσωματωμένη μπαταρία 6.000mAh (TwinView Dock), όπως και ένα dock με θύρες για περιφερειακά όπως πληκτρολόγιο και mouse. To Asus ROG phone αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για την διάθεση και την τελική τιμή του (θα είναι τσιμπημένο πάντως).

The post Asus ROG Phone και το mobile gaming αλλάζει ταχύτητα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα