547 ντυμένοι Spider-Man γιορτάζουν το game της Insomniac και κάνουν Ρεκόρ Guinness!

O Spider-Man ανήκει στους πιο αγαπητούς και πιο αναγνωρίσιμους ήρωες του σύμπαντος της Marvel, για αυτό και η κυκλοφορία του νέου game της Insomniac (ρίξτε μία ματιά και στο review μας εδώ), όχι απλά έχει ενθουσιάσει τους gamers, αλλά τους έχει πραγματικά ξετρελάνει σε σημείο που για παράδειγμα στην Ιαπωνία δεν υπάρχει copy του παιχνιδιού… ούτε για δείγμα! Και μπορεί οι πωλήσεις

του Marvel’s Spider-Man να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη, ωστόσο αυτό από ότι φαίνεται δεν είναι αρκετό για τη Sony, η οποία θέλησε να το πάει ένα ακόμη επίπεδο παραπέρα, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη συγκέντρωση ντυμένων Spider-Man… ever! Έτσι λοιπόν στο πλαίσιο του Comic Con της Στοκχόλμης, μαζεύτηκαν 547 cosplayers που ήταν ντυμένοι Spider-Man, συμμετέχοντας σε μία αναμνηστική promo φωτογραφία. Οι 547 Spider-Man κατάφερα να γράψουν ιστορία, κερδίζοντας επάξια μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Guinness! Δεδομένου ότι οι fans του Spidey τείνουν προς το… άπειρο, δεν αποκλείεται το παραπάνω ρεκόρ κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να καταρριφθεί, ωστόσο μέχρι τότε όσοι συμμετείχαν σε αυτό το mini-happening, δεν μπορούν παρά να αισθάνονται χαρούμενοι για το επίτευγμα τους!

The post 547 ντυμένοι Spider-Man γιορτάζουν το game της Insomniac και κάνουν Ρεκόρ Guinness! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα