Asus ROG GL752V Review: «Το elegant gaming laptop»!

H Asus μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει στην αγορά μία εξαιρετικά σειρά gaming laptops και άλλων gaming-oriented περιφερειακών (όπως κάρτες γραφικών, monitors κ.ά), καθώς το sub-brand της ROG (Republic Of Gamers) τα πάει περίφημα. Συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις, όμορφο design και μία καθαρόαιμη gaming προσέγγιση, τα ROG gaming laptops μιλούν στις καρδιές των απαιτητικών

gamers. Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το gaming laptop Asus ROG GL752V, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογική υπεροχή που μόνο τα προϊόντα της Asus προσφέρουν στον καταναλωτή.

Design that matters!

‘Εννοείται ότι ένα gaming laptop θα πρέπει να διαθέτει εξωτερική εμφάνιση που να «μετράει», έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή των gamers. Το gaming laptop της Asus αμέσως ξεχωρίζει για το μεταλλικό περίβλημα, το οποίο συνδυάζει υψηλή αισθητική με υψηλή αντοχή. Όπως έχει τονίσει το σχεδιαστικό team της Asus, το ROG GL752V είναι εμπνευσμένο από τις σχεδιαστικές γραμμές του πολεμικού αεροπλάνου F-22 και αποτελεί μία πρόταση που σε καμία πρόταση δε γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Η Asus έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να προωθήσει την υψηλή αισθητική που είναι σίγουρα βασικό προαπαιτούμενο για κάθε gaming laptop που δημιουργήθηκε με σκοπό να πρωταγωνιστήσει, δίνοντας έμφαση στις προσεγμένες γραμμές και στο φυσιολογικό βάρος (ζυγίζει 3.5 κιλά) για την κατηγορία στην οποία ανήκει.

H πρόταση της Asus προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ports, καθώς στην δεξιά και στην αριστερή πλευρά του laptop οι gamers θα συναντήσουν: 1 x microphone-in jack, 1 x headphone-out jack, 1 x USB 3.1 TYPE C port, 1 x Kensington Lock, 1 x USB 3.0 port, 2 x USB 2.0 ports, 1 x RJ45 LAN, 1 x HDMI και 1 x mini Display Port. Στο δεξιό τμήμα το optical media drive αναλόγως και με το configuration που επιλέγει ο χρήστης του, μπορεί να είναι είτε κάποιο combo drive Blu-Ray/DVD, είτε Super-Multi DVD ή ακόμη και Blue-ray Writer. Επιπλέον, το ROG GL752V διαθέτει ένα αρκετά χρήσιμο 3-in-1 card reader (SD / SDHC / SDXC / MMC).

Σε γενικές γραμμές, η πρόταση της Asus επιβεβαιώνει τον κανόνα που θέλει τα gaming laptops να «ξεχωρίζουν» στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, προβάλλοντας πλήθος επιλογών και ιδιαίτερο design.

Δυναμικές επιδόσεις

Το ROG GL752V σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των απαιτητικών gamers και το τελευταίο gaming laptop της Asus φέρει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να σηκώσουν τα απαιτητικά games. Ξεκινώντας από την οθόνη του, το gaming laptop της Asus θα σας ανταμείψει και το με το παραπάνω, καθώς διαθέτει display 17.3 ιντσών Full HD (1920×1080 pixels), το οποίο διακρίνεται για την εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων και την υψηλή ευκρίνεια. Μάλιστα, τα ενσωματωμένα software utilities της Asus βοηθούν ακόμη περισσότερο το χρήστη ώστε να αποφασίσει για το ποια θα είναι η ποιότητα της εικόνα του display.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, το ROG GL752V έρχεται με Intel Core i7 6700HQ, μαζί με 8GB SDRAM DDR4 (στα 2133MHz), η οποία είναι expendable στα 32GB το gaming laptop της Asus είναι «γεννημένο» για να αντέχει στα δύσκολα και στα games τελευταίας κοπής που ζητούν πολλά περισσότερα για να ξεδιπλώσουν τις «τεχνικές» τους αρετές. Σε ότι έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών του, το Asus ROG GL752V έρχεται με μία «δοκιμασμένη» NVIDIA GeForce GTX 960M με 4GB μνήμης GDDR5 VRAM που εξασφαλίζει high-end επιδόσεις και υψηλά frame rates. Όσον αφορά την δυνατότητα στον αποθηκευτικό χώρο, το laptop της Asus της δοκιμής μας είχε hard-drive με χωρητικότητα στο 1TB σε συνδυασμό με 128GB SATA 3 SSD δίσκο, πράγμα που σημαίνει ότι με φορτωμένα τα Windows 10 στον SSD δίσκο, το σύστημα πετάει!

Εκεί βέβαια που το Asus ROG GL752V δηλώνει και με το παραπάνω τις gaming καταβολές του είναι το εκπληκτικό back-lit keyboard, το οποίο ξεχωρίζει για το κόκκινο χρώμα του. Τα μαλακά πλήκτρα αφήνουν μία τέλεια αίσθηση στα χέρια των gamers, ενώ μάλιστα τα WASD μαζί με το numeric pad φωτίζονται πολύ περισσότερο για να χαρίζουν περισσότερο έλεγχο στα games που πρέπει. Τέλος, αρκετά καλή δουλειά έχει γίνει και στον τομέα του ήχου με τα built-in speakers να προσφέρουν crystal clear ηχητική απόδοση.

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των… gamers!

Το Asus ROG GL752V είναι μία πρόταση που δύναται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των gamers που αναζητούν ένα gaming laptop με στυλ και… προσωπικότητα. H τιμή του αγγίζει τα 1.400 με 1.500 ευρώ και παρόλο που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα budget-friendly σύστημα, ωστόσο η ποιότητα κατασκευής και οι υψηλές επιδόσεις δεν χωράει αμφιβολία ότι καλύπτουν και με το παραπάνω το κάπως πιο αυξημένο κόστος.

The post Asus ROG GL752V Review: «Το elegant gaming laptop»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα