Πρώτες ματιές στο περίεργο και διαφορετικό… Metal Gear Survive!

To πρώτο Metal Gear στην μετά-Kojima εποχή έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Tokyo Game Show και η αλήθεια είναι ότι μας… ξάφνιασε λίγο, καθώς είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα games της θρυλικής σειράς που έφεραν την υπογραφή του Kojima.

Χαρακτηρίζοντας το καλύτερα ως ένα spin-off, το πρώτο gameplay footage μας βοηθάει να ρίξουμε μία ματιά στο ύφος και στο στυλ του νέου MGS παιχνιδιού…

Όπως θα διαπιστώσετε και από το παρακάτω video, το παιχνίδι δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, με τα visuals να είναι σχεδόν ολόιδια. Η βασική διαφορά βέβαια έγκειται στο γεγονός ότι το Metal Gear Survive θα είναι ένα co-op game (με τη συμμετοχή 4 παικτών) όπου οι gamers θα πρέπει να επιβιώσουν ενάντια στις ορδές των αιμοσταγών zombies. Από ότι διαπιστώσαμε υπάρχει αρκετά έντονο το στοιχείο του stealth, με τους παίκτες να χρησιμοποιούν έξυπνες (και χιουμοριστικές) τακτικές οι οποίες στέλνουν αδιάβαστους τους απέθαντους. Επιπλέον, ένας νέος μηχανισμός έχει να κάνει με τη δυνατότητα που δίνεται στον παίκτη να κατασκευάσει τις δικές τους άμυνες, ενώ παράλληλα έχει δοθεί έμφαση στο κομμάτι του Melee combat, με τις μάχες να διακρίνονται για τον δυναμικό τους χαρακτήρα. Τέλος, οι fans του MGS θα δουν το healing system του τρίτου Metal Gear να επιστρέφει. Το Metal Gear Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για Xbox One, PlayStation 4 και PC και σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για το πως θα το εκλάβουν οι fans.

The post Πρώτες ματιές στο περίεργο και διαφορετικό… Metal Gear Survive! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα