Assassin’s Creed III: The Tyranny of King Washington – The Infamy

Αγαπάμε εναλλακτική πραγματικότητα. Έχει πάντα ενδιαφέρον, και μάλιστα ακόμα περισσότερο, όταν σχετίζεται με ένα ΑΑΑ παιχνίδι, όπως το Assassin’s Creed III. Το πρώτο τμήμα του (κυριολεκτικά) «επεισοδιακού» The Tyranny Of King Washington DLC, με τίτλο The Infamy, είναι εδώ.

Η υπόθεση, γνωστή εδώ και πολύ καιρό, τοποθετεί τον Connor σε μία εναλλακτική αποικιοκρατούμενη Αμερική.

Εκεί, ο Τζορτζ Ουάσινγκτον, επηρεασμένος από το «μήλο», δεν γίνεται πρόεδρος αλλά ένας αυταρχικός και επικίνδυνος βασιλιάς, τον οποίο πρέπει να σταματήσει ο Connor.



Το Infamy περιλαμβάνει πολλά σεντούκια με θησαυρό, και έξι βασικές αποστολές, οι οποίες λαμβάνουν χώρα εξ ολοκλήρου στο χιονισμένο frontier, χωρίς τη δυνατότητα να ταξιδέψεις αλλού, ούτε καν στο homestead. Κατ’ επέκταση, δεν έχεις πρόσβαση στα έξτρα όπλα ούτε στις στολές σου.

Το πιο cool στοιχείο του Infamy είναι μία νέα ικανότητα, που επιτρέπει στον Connor να γίνεται αόρατος (!!!) κατεβάζοντας όμως την υγεία του όσο παραμένει έτσι. Επίσης, προς αντικατάσταση των βοηθών ασασίνων από τα Brotherhood και Revelations, τώρα ο Connor μπορεί να καλεί μία αγέλη λύκων για να τον βοηθούν στη μάχη! Δυστυχώς αυτές οι ικανότητες δεν είναι μετά διαθέσιμες και στο κύριο παιχνίδι.

To The Tyranany of King Washingon και δη το The Infamy συνιστά όπως και να “χει, ένα αρκετά ενδιαφέρον DLC, το οποίο αν έχεις αγοράσει το Season Pass του Assassin’s Creed III, είναι δωρεάν. Σε διαφορετική περίπτωση, κοστίζει 800 MS points ή 10€.

Keywords
Τυχαία Θέματα