50% έκπτωση στο Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition μόνο για σήμερα!

Το Witcher 3: Wild Hunt το ξέρεις ήδη. Κυκλοφόρησε το 2015 και απλά ξεσήκωσε όλη τη gaming κοινότητα με την ελευθερία που προσέφερε στον παίκτη, τα υπέροχα τοπία και την εξέλιξη που περνούσε ο χαρακτήρας μας όσο παίζαμε. Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια έχει καταφέρει να μπει βαθιά στις καρδιές μας και είναι ένα game που, αν μη τι άλλο, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Μέσα στο παιχνίδι ελέγχετε τον Geralt of Rivia, σε ένα φανταστικό ταξίδι δράσης με σκοπό να

βρει την αγαπημένη του, να κατατροπώσει άγρια – μεταφυσικά θηρία αλλά και να βρει μία πολύ ιδιαίτερη κοπέλα, η οποία πιστεύει ότι την κυνηγάει μία άκρως επικίνδυνη δύναμη, το Wild Hunt. Το Witcher 3 είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχουν καταφέρει να είναι ταυτόχρονα τόσο απολαυστικά και τόσο “γεμάτα” με περισσότερες από 100 ώρες gameplay (πόσο μάλλον αν μετρήσουμε τα DLC Hearts of Stone και Blood and Wine). Η Game of the Year edition προσφέρει το κυρίως παιχνίδι, τα 2 πλήρη DLC αλλά και οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει στο παιχνίδι όπως όπλα, πανοπλίες, side quests και πολλά ακόμη in-game bonuses!

Αυτή τη στιγμή μπορείς να αποκτήσεις το The Witcher 3: Wild Hunt για 17,99€, το Hearts of Stone DLC για 5,99€ και το Blood and Wine DLC για 11,99€. Ή μπορείς να προμηθευτείς τη Game of the Year Edition σήμερα για 24,99€ από το Steam. Εσύ διαλέγεις, η ευτυχία του τεράστιου κόσμου του Witcher 3 είναι ένα κλικ μακριά!

The post 50% έκπτωση στο Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition μόνο για σήμερα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα